Despre posete si genti vintage

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani de zile, atat persoanele care au o adevarata pasiune pentru fashion, cat si persoanele care pur si simplu se simt atrase de stilul old school, in momentul in care isi indreapta atentia spre genti firma, mai intai de toate se orienteasa spre gentile retros sau spre gentile vintage, sub orice denumire le-ai prefera.

Aceste genti pentru femei, reprezinta una dintre cele mai valoroase achizitii pe care acestea le-ar putea face in materie de astfel de accesorii, pentru ca le fiind mai “ de moda veche” sunt extrem de apreciate datorita efectului nostalgic pe care il pot oferi tinutelor.

De fapt, putem afirma faptul ca stilul retro sau stilul vintage este necesar pentru a defini conceptul de moda postmodern, unde  pentru in cazul in care se doreste o clarificare expusa in ton cu un aspect retro sau vintage, atat trecutul cat si celelalte stiluri anterioare, sunt folosite si pastrate intr-un sertar cu amintiri si accesorii retro.

Ei bine, achizitionarea unor genti care sa se incadreze in stilul retro sau vintage, a aparut in diferite contexte inca de prin anii 1940, iar in prezent sunt expuse posetele retro in vitrinele mai multor magazine vintage.

Doamnele si domnisoarele care sunt passionate de vintage, ar putea sa exploateze foarte mult acest stil, iar pentru asta ar putea sa apeleze la simtul estetic, insa pot sa apeleze chiar si la simtul aventurier, si la mai multe trucuri stilistice, iar aceste trucuri stilistice sunt din ce in ce mai numeroase in zilele noastre.

Si pentru ca s-a stabilit odata cu trecerea timpului faptul ca gentile nu mai trebuiesc sa fie asortate la pantofi, aceste accesorii si-au castigat dreptul de a fi purtate mai nou ca si piesa de rezistenta, cu scopul ca modelul sau chiar si efectul old sau materialul din care sunt realizate posetele sa iasa in evidenta intr-o foarte mare masura.

Trebuie insa mentionat si faptul ca fiecare poseta vintage, care in cele mai multe cazuri este realizata din piele, se bucura de o mica inventie si de o potrivire cu tinuta in care este integrate, pentru a iesi cat mai bine in evidenta efectul si stilul vintage.

Ei bine, posetele vintage se pot gasi in diferite forme si modele, asa ca pentru femei este foarte dificil sa isi cumpere o asemenea geanta.

De regula, doamnele care sunt passionate de acest tip de posete, isi vor alege o geanta vintage de noapte, un ava fi aleasa pentru a fi purtata pe timpul zilei, in timp ce alte genti vor fi alese pentru plaja sau ca si genti de calatorii.

Cele mai cautate genti care se incadreaza in acest stil, de cele mai multe ori vor purta emblem unor case de moda de top, si vor avea inscriptia unor ani de glorie.

Acest tip de genti sunt vanate de catre femei si datorita unei manopere de cea mai buna calitate, dar si datorita materialelor de calitate superioara folosite la realizarea posetelor.

In ceea ce priveste aceste genti, printre cele mai indragite sunt cele de la Luis Vuitton, insa si cele de la alte nume de top sunt foarte apreciate de catre femei.

0 Shares
You May Also Like