Disney Princess Cenusareasa 

0 Shares
0
0
0

Dacă până acum păpuşile Barbie erau create doar pentru fetiţele cu vârsta minimă de 3 anişori, acum lucrurile nu mai sunt deloc aşa. Astfel, a fost creată Cenuşăreasa, o păpuşă Barbie special concepută pentru cele mai fragede prinţese.

Tocmai de aceea, în articolul de astăzi vom discuta despre avantajele şi dezavantajele acestei păpuşi, astfel încât achiziţia de jucării să fie mult mai facilă şi organizată. Haideţi să le descoperim împreună!

Avantaje

Una dintre cele mai mari avantaje ale acestei prinţese Disney o reprezintă categoria de vârstă pentru care este creată, aceasta putând fi folosită fără nicio problemă, chiar şi de fetiţele cu vârste cuprinse între 2 şi 3 anişori.

Este realizată din materiale de bună calitate, deci nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu acest aspect, căci păpuşa nu va pune sănătatea copilului dumneavoastră în pericol.

Pe lângă acestea, păpuşica are asemănarea Cenuşăresei, astfel încât micuţa să poată recrea întocmai scenariile din frumoasele basme. De asemenea, datorită părului lung, păpuşa poate fi coafată pentru a se adapta cât mai bine cadrului în care urmează a fi introdusă. Astfel fetiţa îşi va dezvolta mai mult gândirea şi imaginaţia, dar şi îndemânarea pentru a-i crea o coafură cât mai frumoasă.

Mai mult de atât, ca orice păpusă Barbie, şi Cenuşăreasa are dimensiuni reduse, de aproximativ 38 de centimetri înălţime, astfel încât să poată luată chiar şi în cele mai mici bagaje, fără să fie distrusă.

Astfel, cea mică se va bucura de noua ei păpuşă oricând şi oriunde, fiind de asemenea concepută din materiale foarte rezistente, pentru a putea fi folosită cât mai mult timp.

Dezavantaje

Printre dezavantajele acestei păpuşi Disney se numără lipsa accesoriilor din pachet. Cu toate acestea, dacă păpuşa ar fi avut accesorii, ar fi fost un risc foarte mare ca acestea să fie înghiţite, având în vedere că Cenuşăreasa se adresează unui segment de vârstă destul de fraged, de aproximativ 2-3 ani.

În schimb, lipsa acestora o va determina pe micuţă să se plictisească destul de repede de păpuşă, mai ales dacă nu va ști cum să se mai joace cu ea şi ce scenarii să creeze.

Drept soluţie, vă recomandăm să vă implicaţi şi dumneavoastră atunci când cea mică se joacă, astfel încât să petreceţi timpul împreună într-un mod mult mai distractiv. Astfel, vă veţi dezvolta mult mai mult relaţia dintre mamă şi fiică, comunicând mai mult, prin intermediul acestei păpuşi Disney Princess.

0 Shares
You May Also Like