Este rusinos sa fac videochat?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca o multime de tinere domnisoare au ales sa urmeze o facultate doar de dragul parintilor, sau pentru a tine pasul cu restul colegelor, dar nu sunt deloc fericite cu ceea ce au ales, iar acum regreta acest lucru?

Stiati ca multe fete au ales sa mearga la facultate, iar acum se afla in cautarea unui loc de munca pentru ca parintii nu isi permit sa le ofere banii necesari pentru facultate plus bani pentru a se intretine (camin + mancare + bani de cheltuiala).

Ei bine, in aceste conditii, este cat se poate de firesc ca fetele sa se gandeasca din ce in ce mai des fie sa renunte la studii si sa isi caute un loc de munca foarte bine platit, fie sa studieze in continuare, dar in acelasi timp sa isi gaseasca si un loc de munca bine platit.

Pare imposibil? Cu siguranta nu, pentru ca o cariera de videochat, pentru care poti sa click aici pentru detalii angajari, poate veni la pachet cu foarte multe beneficii. Multe fete insa se intreaba “Este rusinos sa fac videochat?”.

Cu siguranta insa, raspunsul este nu, iar in randurile care urmeaza vom discuta despre videochat, despre ceea ce trebuie sa stie fetele despre aceasta cariera dar si despre ce beneficii pot avea daca vor alege sa faca videochat.

Asadar, cel mai important beneficiu al unei cariere de model de videochat este legat de partea financiara, ceea ce inseamna ca fetele care fac videochat castiga multi bani. Fiecare model de videochat castiga cel putin 1000 de dolari inca din prima luna, iar mai apoi dupa cateva luni castiga 5000 – 10.000 de dolari in fiecare luna, in functie de cat de mult munceste.

Exista modele care castiga foarte multi bani si datorita bonusurilor de performanta pe care le obtin in fiecare luna. Studiourile de videochat se afla mereu in cautarea de noi modele, asa ca fetele care recomanda alte prietene, vor primi diferite sume de bani drept bonus. Unele studiouri platesc mai mult, altele mai putin, insa fiecare studio isi recompenseaza modelele.

Asadar, din punct de vedere financiar, cu siguranta merita ca fetele sa ia in considerare ideea de a face videochat. Vor reusi sa castige multi bani, si de multe ori un model de videochat castiga mai multi bani intr-o luna decat toti ceilalti membrii ai familiei. Este firesc in aceste conditii sa opteze pentru o cariera, si sa dea click aici pentru detalii angajari videochat.

Apoi, sa nu uitam faptul ca studiourile de videochat le ofera fetelor posibilitatea de a-si alege tura de lucru preferata, asa ca daca ele doresc sa lucreze doar pe timpul noptii, au aceasta posibilitate. Daca doresc sa lucreze pe timpul zilei, au de-asemenea aceasta posibilitate.

In plus, pentru fetele care se intreaba daca “Este rusinos sa fac videochat?”, avem vesti si mai bune. Studiourile de videochat se asigura de faptul ca modelele au parte de confidentialitate. In plus, ele vor primi un nickname, pe care nu il vor dezvalui nimanui cunoscut, iar la studio vor fi cunoscute dupa aceste denumiri gen “Queen”, “Nikki”, “Lola” sau alte denumiri (denumurile au fost alese pur si simplu la intamplare, fara a cunoaste vreun model de videochat, sunt pur si simplu exemple).

Pentru fetele care se intreaba daca este rusinos sa practice videochatul, care de multe ori in Romania este asociat cu lucruri urate si de joasa speta cum ar fi prostitutia sau pornografia, merita adus la cunostinta faptul ca videochatul este reglementat in Romania inca din anul 2003. Deci, aproape doua decenii au trecut de cand aceasta activitate a devenit legala in Romania, iar fetele care fac videochat, au un loc de munca legal.

Si, pentru a va convinge, la fel ca in alte industrii, si in videochat se platesc taxe si contributii catre stat, se ofera contract de munca, se plateste asigurare medicala si de viata, iar mai mult decat atat, modelele au si concediu de odihna, pe care il vor putea petrece absolut in orice colt al lumii, tinand cont de multimea de bani care le intra in conturi in fiecare luna.

Fireste, pentru a putea deveni modele de videochat, fetele trebuie ca mai intai de toate sa fie majore. Fetele minore nu vor fi acceptate pentru o cariera de model de videochat. Apoi, un model de videochat trebuie sa aiba un aspect fizic placut si ingrijit, pentru a fi pe placul clientilor, insa nu scrie niciunde ca este nevoie sa aiba corpul unui fotomodel.

In plus, fetele care aspira la o asemenea cariera, trebuie sa aiba si cunostinte de limba engleza, astfel incat sa poata purta o conversatie cu clientii.

Cam acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasca fetele care au de gand sa opteze pentru o cariera de model de videochat in Romania in viitorul apropiat.

0 Shares
You May Also Like