Exemple de jocuri pe telefon pe care trebuie sa le incerci

0 Shares
0
0
0

Lansat in 2017, Animal Crossing: Pocket Camp este versiunea mobila a uneia dintre francizele emblematice ale Nintendo. La fel ca Animal Crossing: New Horizons pe Switch sau New Leaf pe DS, Pocket Camp este un simulator de viata relaxant in care „dragutul” este o necesitate. Obiectivul ?

Personalizati-va campingul si socializati cu animale antropomorfe, satenii. Jocul permite jucatorului sa finalizeze misiuni zilnice, obiecte de artizanat (obiecte, mobilier), precum si sa colecteze resurse (insecte, pesti) pentru a colecta recompense aleatorii (imbracaminte, obiecte decorative etc.).  

In ciuda unor elemente repetitive, o plasare mai limitata decat pe console si microtransactii uneori prea prezente, Animal Crossing: Pocket Camp este mai presus de toate un joc zen, ideal pentru a trece timpul si a va relaxa.

Plante vs. Zombi 2

Plant vs Zombies 2 a fost lansat in 2013 pe Android si iOS. La fel ca primul opus publicat in 2009, aceasta aparare turn are o invazie de zombi impotriva careia jucatorul trebuie sa se apere. Cu o gama larga de plante si ciuperci – peste o suta – va trebui sa va aparati gradina impotriva hoardelor de zombi prin diferite epoci.

Unsprezece lumi, de la Egiptul antic la un viitor post-apocaliptic asteapta jucatorul, precum si peste 300 de niveluri de dificultate tot mai mare. In plus fata de modul de joc cu un singur jucator, exista si un mod de arena in care jucatorii pot concura unul impotriva celuilalt pentru a ajunge in partea de sus a clasamentelor.

Un opus de neratat, captivant si foarte original, urmat de excelentul Plant vs Zombies Heroes, lansat in 2016. Fie ca este vorba de Plants vs Zombies primul nume, fie de continuarea sa Plants vs Zombies 2, aceste doua jocuri sunt, alaturi de Angry Birds, adevarate pionieri ai jocurilor mobile.

Fire Emblem

Fire Emblem este o serie de jocuri video lansata de Nintendo in 1990: Fire Emblem Heroes, lansata in 2017, este primul joc dezvoltat pentru mobil. Mandru de a reprezenta genul RPG, se dovedeste a fi captivant si dinamic, chiar si dupa cateva ore de joc.

Participa la conflictul dintre regatul Askr si imperiul Embla jucand un invocator care va trebui imbunatatit. In modul poveste, jucatorul va trebui sa castige batalii in fiecare lume pentru a elibera eroi diferiti.

Cu peste 800 de niveluri si mai multe moduri de joc, Fire Emblem Heroes este un joc de rol excelent pentru smartphone. De asemenea, beneficiaza in continuare de numeroasele evenimente si actualizari care il mentin si este disponibil gratuit pe Android si iOS. Daca ai probleme cu telefonul, intra pe service GSM Bucuresti.

Final Fantasy: Brave Exvius

Universul Final Fantasy la indemana intr-un smartphone: fanii Final Fantasy s-au bucurat, fara indoiala, de aceasta transa mobila a francizei populare Square Enix. Lansat in 2016, Final Fantasy: Brave Exvius este disponibil pe Android si iOS si se remarca atat pentru povestea sa, cat si pentru grafica teribil de retro-pixelata.

Datorita unei operatiuni sezoniere care reinnoieste povestile si personajele, jocul dezvoltat de A-lim si Gumi pune in scena lumea Lapis, unde cristalele misterioase fac obiectul unor adevarate batalii.

Astfel, jucatorul va aluneca uneori in pielea lui Rain, Lasswell, Fina si multe altele pentru a depasi dusmanii si pentru a gasi sistemul de lupta pe ture drag francizei japoneze.

0 Shares
You May Also Like