Floreasca, cartierul unde ai vrea sa te muti

0 Shares
0
0
0

Daca exista o zona in acest oras de care te poti indragosti este cartierul Floreasca. Asa cum poate iti sugereaza si numele acestuia, aici te poti bucura de natura, chiar daca te afli, in una dintre cele mai poluate orase ale tarii. Zona este foarte bine cunoscuta pentru aceasta caracteristica si de aceea de ani de zile este considerata o zona exclusivista.

Poti sa iti permiti o casa aici

Daca in trecut poate ti se parea imposibil sa parasesti cartierul marginas in care ai copilarit si sa iti iei o casa in aceasta  zona, lucrurile stau altfel astazi. Cand te afli in situatia in care trebuie sa cauti o locuinta, vei observa ca preturile nu difera cu foarte mult, mai ales daca doresti un apartament intr-un ansamblu rezidential.

Avantajul apartamentelor noi este ca nu mai necesita si alte renovari. Chiar daca ai achizitiona un apartament vechi, mai ieftin imbunatatirile pe care trebuie sa i le aduci pentru a-ti crea confortul necesar s-ar putea sa creasca pretul peste cel al unuia nou, dintr-un complex rezidential.

Ce alte avantaje mai are acest cartier?

Sunt mai multe aspecte care sa te determine sa cauti apartamente noi Floreasca. Din aceasta zona ai acces foarte usor catre alte zone importante ale Bucurestiului. Fie ca vrei sa ajungi in Baneasa, in Dorobanti, sau Barbu Vacarescu, nu iti va lua decat cateva minute de condus. Totodata, in zona se pot gasi multe cafenele si restaurante elegante si cochete, unde poti sa te intretii cu prietenii si familia.

Ai acces facil la mall-uri, cel mai apropiat fiind Promenada, ca sa nu mai vorbim de accesul la mijloacele de transport in comun, fie ca vorbim de cel subteran sau de cel suprateran. Este locul unde poti gasi atat pentru tine cat si pentru cei mici, variante de a-ti petrece timpul liber.

Daca te gandesti la scoli sau gradinite, ai variante unde poti inscrie copiii, daca ii ai. Alt lucru care il face atat de atragator este rata scazuta de infractionalitate din zona. Iti da acea siguranta, ca te poti plimba linistit, seara pe strazile cartierului.

Ce iti ofera cartierele rezidentiale din aceasta zona?

De cand pasesti in aceste cartiere vei fi impresionat de design. Sunt unele cartiere care ofera atat spatii de resedinta cat si spatii pentru birouri. Designul futurist al acestora, categoric te va impresiona. Fiind intr-o zona centrala a orasului, poate nu te astepti sa beneficiezi de atat de mult spatiu, confort si luminozitate.

Avand in vedere peisajul oferit de zona, ar fi fost pacat ca dezvoltatorii sa nu permita potentialilor clienti sa se bucure de el si din interiorul caselor lor. De aceea, acestea sunt dotate cu ferestre mari, care dau luminozitate intregului apartament, dar care promit si o izolare fonica si termica eficienta.

Materialele utilizate in vederea construirii acestor apartamente trebuie sa fie de o calitate superioara, iar un dezvoltator care se respecta si isi respecta clientii va pune la dispozitia acestora toate informatiile legate atat de constructia cladirii, cat si de amenajarea interioarelor. Poti achizitiona apartamente gata mobilate si utilate sau poti sa te ocupi personal de designul interior al locuintei tale.

0 Shares
You May Also Like