Foloseste bio sculpture gel pentru un aspect frumos si ingrijit al unghiilor

0 Shares
0
0
0

Manichiura si pedichiura sunt doua servicii la care reprezentantele sexului frumos apeleaza constant pentru ca acestea le ajuta sa se simta frumoase, feminine si apreciate.

Pentru ca aspectul unghiilor tale sa fie exact ca aspectul unghiilor avute de fotomodele din reviste este necesara utilizarea celor mai bune produse pentru manichiura si pedichiura.

S-a dovedit ca bio sculpture gel este cel mai modern produs utilizat pentru unghii.

Avantajele lui sunt enorme:

  • ingrijeste si trateaza  cu succes orice tip de unghii si orice tip de problema care nu are o cauza medicala;
  • are grija de sanatatea unghiilor naturale si nu necesita deshidratare inainte de aplicare;
  • se incadreaza in standardele vegetariene si nonvegetariane, este 100% vegan si NU utilizeaza produse de origine animala pentru niciunul dintre ingrediente;
  • este alternativa sanatoasa in ingrijirea unghiilor, cu minimum de praf, fara primeri, bonderi, mirosuri sau nivelare prin pilire;

In cele ce urmeaza vom raspunde la cele mai frecvente 3 intrebari puse de cliente:

  1. Poate fi aplicat Bio Sculpture Gel pe unghia naturala?

Da, Gelul Bio Sculpture este cunoscut sub numele de gel natural pentru unghii si poate fi aplicat direct pe unghiile naturale fara a folosi grunduri sau lipitori.

  • Bio Sculpture se va sparge pe unghie?

Nu, Gelul Bio Sculpture nu se va sparge datorita flexibilitatii sale.

  • Bio Sculpture este potrivit pentru persoanele care lucreaza mult cu mainile in apa?

Gelul Bio Sculpture nu va fi afectat sau deteriorat de apa. Totusi este foarte recomandat sa se efectueze regulat ingrijirea unghiilor si sa poarte manusi atunci cand se lucreaza cu substante chimice.

Ingrijirea unghiilor este un domeniu de activitate care in ultima perioada s-a dezvoltat foarte mult. De acest aspect se bucura reprezentantele sexului frumos pentru ca acestea au posibilitatea de a avea unghii care sa fie remarcate si apreciate. In momentul de fata, bio sculpture gel este cel mai performant produs utilizat pentru infrumusetarea unghiilor care are o durata de utilizare mare.

Spre deosebire de alte tipuri de gel utilizate in procesul de realizare a manichiurii/pedichiurii, bio sculpture gel este foarte rezistent, iar unghiile tale au sansa sa arate frumos si ingrijit mai mult timp.

0 Shares
You May Also Like