Food Delivery eficient cu ajutorul unui soft catering

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani domeniul food s-a dezvoltat foarte mult, iar in prezent ne putem bucura de multiple modalitati prin care putem sa comandam si sa servim masa indiferent de locul in care ne aflam.

Daca inainte puteai servi o gama larga de preparate delicioase doar daca intrai in restaurant, astazi restaurantul aduce preparatele direct la usa ta.                      

De la o zi la alta stilul nostru de viata devine din ce in ce mai dinamic, motiv pentru care companiile de catering/livrari la domiciliu prospera. Cu ajutorul unui smartphone, fiecare persoana poate face comenzi de mancare direct la domiciliu, la locul de munca sau cu ocazia unui eveniment deosebit.     

Pentru a avea succes in acest domeniu, trebuie sa utilizati o solutie delivery care sa includa un shop online atractiv si  intuitiv, ce va permite utilizatorilor sa verifice lista dumneavoastra de preparate si sa comande produsele cu usurinta.

Un site catering trebuie sa ofere clientilor meniuri fixe sau preferentiale, produse de sezon, specialitati sau preparate la comanda cu ocazia unor sarbatori sau evenimente ( Craciun, Revelion, Paste, Zile de sarbatoare, Zile de nastere ). 

Pentru a promova afacerea vor fi necesare numeroase campanii de marketing. Cu ajutorul lor veti reusi sa stabiliti care este publicul tinta, sa selectati o anumita localitate sau zona si sa promovati produsele pe care restaurantul le comercializeaza in zona respectiva,(de exemplu la nivelul unui oras sau al unei localitati). 

Solutia delivery va va ajuta sa administrati si sa coordonati prepararea si livrarea produselor. Veti putea urmari produsele din momentul prepararii pana in clipa in care acestea ajung la clientul final.

Veti sti in ce stadiu se afla comenzile, si timpii aferenti desfasurarii tuturor operatiunilor necesare. Un soft CRM integrat in solutie va va ajuta sa cunoasteti preferintele clientilor si sa va adresati acestora in mod personalizat.      

Pentru a face fata cu brio comenzilor, acest soft catering  va include si o aplicatie mobila pentru livratori. Veti sti in permanenta care este volumul de produse livrate, unde se afla acestea si in cat timp se face transferul catre clientul final. 

Daca sunteti hotarat sa desfasurati activitati de catering/livrare mancare, trebuie sa fiti pregatit sa intrati in contact cu o mare varietate de oameni. Mancarea este o necesitate de baza, de aceea cand vine vorba de mancare trebuie sa fiti dispus sa intalniti persoane diverse.   

Colaborarea si discutiile purtate cu persoane diverse va pot ajuta sa va dezvoltati tot mai mult afacerea. Veti cunoaste preferintele publicului si obiceiurile lor culinare, iar softul CRM va va ajuta la stocarea acestor informatii pentru adresare personalizata in cadrul campaniilor de marketing. 

Fii creativ, surpinde-ti clientii cu preparate delicioase si organizeaza-ti afacerea pentru productivitate maxima cu ajutorul unei Solutii Delivery: https://webmagnat.ro/food-delivery. 

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…