Galaxy Tab 3 de 8 inch versus Galaxy Tab 3 de 10.1 inch

0 Shares
0
0
0

De multa vreme deja, comunicarea ocupa un loc foarte important in ceea ce priveste evolutia indivizilor societatii in care traim. Psihologii pun mare pret pe acest aspect, angajatorii sustin relatiile interpersonale, iar producatorii de dispozitive de comunicare nu fac altceva decat sa se supuna si sa-si adapteze produsele la aceasta tendinta.

Unii dintre noi poate ne exprimam mai bine in scris, o tableta Samsung sau un telefon de ultima generatie ajutandu-ne in acest sens, altii poate prefera modul vizual de comunicare, situatie in care aceleasi dispozitive ne stau la dispozitie, iar o categorie aparte de oameni prefera retelele de socializare pentru a exprima si exterioriza anumite trairi sau sentimente.

Tableta a ocupat rapid un loc important in ceea ce priveste volumul de utilizare. Da, telefonul a fost lasat destul de mult in urma. Nu a fost uitat, insa cu siguranta locul i-a fost luat de dispozitivele mult mai evoluate de tipul tabletelor. Cu siguranta oricine stie ca cel mai bun astfel de dispozitiv astazi este o tableta Samsung, deoarece produsele venite din partea acestui producator sunt constant imbunatatite, gata sa serveasca orice preferinta, a oricarui utilizator, dand peste cap rapoartele de vanzari, dar si performantele altor firme concurente. In Romania, aceste tablete Samsung pot fi gasite cu usurinta pe site-ul www.dwyn.ro, alaturi de o gama larga de alte modele apartinand aceluiasi curent de dispozitive.

Daca tot avem o plaja larga de astfel de produse din care putem alege, poate ar fi bine sa stim cam care sunt criteriile de departajare intre ele. La baza, toate tabletele Samsung au un sistem de operare Android, un sistem care permite instalarea oricarui tip de aplicatie. Samsung Apps este centrul de unde acestea pot fi descarcate si instalate, fie in mod gratuit, fie platite. Procesoarele sunt Dual Core, insa difera puterea fiecaruia in parte. Samsung Galaxy Tab 3 cu ecran de 8 inch este o varianta foarte fiabila, mai ales judecand dupa criteriul dimensiunilor.

Manevrabilitate mare, utilizare cu o singura mana, ecran tactil capacitiv, un procesor de 1,5 GHz Dual Core, pe un Jelly Bean Android 4.2. Fireste, fiind unul dintre produsele special destinate interconectarii, aceasta are acces la retele Wi-Fi, la modul de conectare 3G, dar si posibilitate obisnuita de conectare la Internet. Produsul este dotat cu 2 camere foto, una frontala de 1,3 megapixeli, si una pe spate de 5 megapixeli. Memoria este de 1,5 GB RAM , cu posibilitate de stocare pe un card micro SD de pana la 64 de GB care sa suplineasca spatiul pus la dispozitie, in varianta de 16 sau 32 GB.

Desi pentru unele persoane deosebirea de produs s-ar putea face doar in baza dimensiunilor, ei bine tableta Samsung “concurenta”, desi beneficiaza de 2 inch in plus, nu se deosebeste de fratele mai mic doar prin acest fapt. Lasand la o parte principiul “marimea conteaza”, vom constata faptul ca  diferenta consta si in puterea procesorului de 1,6 GHz Dual Core, care face ca tableta sa lucreze mult mai repede si sa gestioneze resursele mult mai eficient.

Desi procesorul este mult mai bun decat al precedentului model expus, sistemul de operare este acelasi (Android 4.2). O alta diferenta insa, care nu avantajeaza modelul de tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu ecran de 10 inch este faptul ca este dotata cu o camera principala mult mai slaba, de doar 3 megapixeli, fata de cei 5 ai tabletei cu dimensiune de 8, camera secundara ramanand la aceeasi dimensiune, si anume la 1,3 magapixeli.

Ambele produse fac fata cu brio aplicatiilor Google, tocmai datorita permisivului sistem de operare Android, Gmail, Google Play Store, Youtube, Google Plus, Google Maps sau Google Talk, fiind doar cateva dintre cele mai utilizate aplicatii in randul posesorilor de tablete.

Toti utilizatorii de astfel de produse pot sustine la unison faptul ca in mod cert tableta va ramane preferata lor. Poate nu va constitui in scurt timp un surogat de calculator pentru unii dintre noi, in vreme ce altii au renuntat de multa vreme la acest gen de tehnologie.

Dwyn.ro intuieste perfect cerintele pietei si se muleaza automat dupa acestea. Pe site-ul www.dwyn.ro putem gasi oricare alte modele de tablete ieftine si bune, pe langa deja celebrele, mult asteptatele si mult doritele tablete din gama Samsung Galaxy Tab 3.

Alte stiri actuale :

1. Cu ce va veni nou Samsung Galaxy S5
2. Miscare surpriza a firmei Adidas – Cu ce dispozitiv ataca Samsung
3. Samsung renunţă la procesele contra rivalilor, ca sa scape de amenda de la CE
4. Samsung a recunoscut: sunt probleme cu bateria modelului Galaxy S4
5. Războiul tabletelor caută noi proporții: Samsung și Apple lucrează la tablete de 12 inci
6. Samsung Galaxy S5 va fi dezvăluit în ianuarie

0 Shares
You May Also Like