Genti de dama la moda in anul 2018

0 Shares
0
0
0

Intr-o lume in care se pune foarte mare pret pe imagine, cu siguranta fiecare femeie isi va indrepta atentia spre mai multe accesorii, care sa le ajute sa isi creeze o tinuta perfecta, pentru a avea totodata o imagine perfecta.

Printre cele mai iubite accesorii de catre femei, putem aminti fara doar si poate, gentile de dama, iar femeile care se respecta, cu siguranta au acasa o colectie de genti de dama.

Fiecare femeie, poate sa caute genti Dbags, iar in functie de preferinte, in functie de model, in functie de material, sau in functie de alte aspecte, isi poate alege geanta ideala.

Deasemenea, un alt criteriu foarte important, de care cu siguranta vor tine cont femeile in momentul in care isi vor alege genti de dama, va fi reprezentat de tendintele modei, pentru ca fiecare femeie isi doreste o geanta care sa fie la moda.

In continuarea acestui articol, femeilor care se afla in cautarea unei genti, le vor fi prezentate cateva modele de genti, care cu siguranta le vor ajuta sa isi completeze tinutele.

In primul rand, femeile ar putea sa isi indrepte atentia spre o tinuta mono, asa ca indiferent de modelul gentii, aceasta ar putea sa fie aleasa in functie de culoarea hainei, iar o tinuta mono cu siguranta va crea o imagine speciala.

O alta tendinta a modei in acest an, privind gentile de dama, cuprinde acele modele de genti, realizate din piele de reptile, iar culoarea gentilor, cu cat este mai stralucitoare si mai neobisnuita, cu atat va arata mai bine si va completa mai bine tinuta.

Sunt in schimb si case de moda care atunci cand au creat gentile de dama pentru acest an, mai exact pentru sezonul rece al acestui an, s-au orientat spre gentile din blana, iar gentile din acest an, vin cu manerele acoperite cu blana.

In cazul femeilor care au de gand sa opteze pentru tinute ceva mai indraznete, cu siguranta gentile de tip mini sacosa sunt ideale.

Gentile de dama de la Emporio Armani de exemplu, de la Lanvin sau cele de la Versus, care sunt realizate dupa acest model, cu siguranta sunt perfecte.

Un alt model de genti de dama la moda in acest an, se pare ca este acela al gentilor rotunde si de dimensiuni mici, ideale pentru a transporta produse de mici dimensiuni, cum ar fi cateva produse cosmetice, telefonul sau cheile.

In schimb, se poarta si rucsacurile, iar acestea sunt ideale pentru acele femei care de regula, oriunde se duc, isi duc cu ele o multime de obiecte si produse.

Datorita dimensiunilor sale, rucsacul este ideal pentru a transporta o carte, un telefon, cheile, produse cosmetice, sau orice alte obiecte de mici dimensiuni.

Mai mult decat atat, un rucsac poate sa completeze perfect o tinuta, si poate fi purtat atat atunci cand se doreste o tinuta sport, cat si atunci cand se opteaza pentru o tinuta casual.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre tipurile de genti de dama, care cu siguranta se vor purta in anul 2018.

0 Shares
You May Also Like