Imaginează-ți unde te vei afla peste un an, cu Studio20!

0 Shares
0
0
0

Ești la început de drum și te simți descurajată de ofertele de pe piață? Nu te pripi – nu trebuie să alegi un job care îți va asigura un nivel de trai satisfăcător și succes atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, abia după ani buni de muncă.

Orientează-te către un job unde lucrezi în primul rând în beneficiul tău – alege să devii model în cadrul Studio20 și viața ți se va schimba după doar câteva luni de muncă!

Studio20 este calea ta spre o carieră de succes ca model de videochat! Având o experiență bogată în domeniu, de peste 20 de ani, Studio20 și-a câștigat pe drept renumele la nivel internațional primind numeroase premii din domeniu, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT și „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards. În plus, având în vedere numeroasele sedii deschise atât în țară (peste 20), cât și în străinătate (în Cehia, Ungaria, SUA, Columbia), este clar că a descoperit rețeta succesului în domeniul videochat-ului. Iar elementul-cheie este reprezentat chiar de modelele de videochat!

Din dorința de a-și crea o echipă unită, fidelă, care să pună performanța pe primul loc, Studio20 pune la bătaie un pachet salarial de neegalat pe piață. Mai mult, de câștiguri excelente pot beneficia și modelele nou angajate care nu au deloc experiență în domeniu! Iată care sunt beneficiile financiare de care te poți bucura ca model de videochat:

– venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele noi, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare (indiferent de nivelul de experiență);

– comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru;

– bonusuri de 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

– bonus suplimentar de fidelitate după 12 luni de activitate, calculat în funcție de veniturile obținute;

– după 3 luni de activitate, ai posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile realizate lunar.

Pe scurt, Studio20 te ajută să obții într-un timp relativ scurt ceva ce multe persoane realizează după mulți ani de muncă – independență financiară. Probabil nu trebuie să detaliem ce poate însemna acest lucru pentru o femeie: propriul apartament, propria mașină și satisfacerea oricăror pofte, fără să depindă de o altă persoană.

În plus, o carieră în domeniul videochat-ului te poate ajuta să te redescoperi și să te dezvolți în cel mai plăcut mod. Pentru a transforma acest job într-un job de succes, desigur, trebuie să pornești din start cu o mentalitate deschisă spre experiențe noi și să fii o fire ambițioasă, care își cunoaște atuurile și știe cum să le folosească pentru a fermeca orice bărbat. Echipa Studio20 te poate ajuta și mai mult în acest sens!

Indiferent de nivelul de experiență, însă cu atât mai mult dacă vorbim de un model fără experiență, echipa Studio20 se va ocupa de un training temeinic, oferind sfaturi utile pentru a evolua și progresa ca model de videochat. De asemenea, vei putea comunica direct cu consilierii de imagine în vederea îmbunătățirii imaginii tale. Aceștia vor fi prezenți alături de tine încă de la prima ședință foto, cu indicații practice pentru a-ți îmbunătăți look-ul și comportamentul.

Aici nu va fi vorba de o schimbare radicală, din contră. Cu ajutorul echipei, vei descoperi diverse atuuri și laturi pe care nu știai că le ai sau nu știai cum să le folosești în avantajul tău. Astfel, te vei dezvolta pentru a avea mai multă încredere în tine și în ceea ce poți să faci. Vei ști cum să te prezinți în modul cel mai atrăgător și cum să captezi atenția cu doar câteva cuvinte sau gesturi. Te vei transforma în cea mai bună versiune a ta, fapt ce te va ajuta foarte mult și în viitor, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional!

Acum să facem un mic joc de imaginație. Aflând beneficiile unei cariere ca model de videochat, cum te-ai vedea la un an după ce ai început să lucrezi la Studio20? Cu siguranță, mai încrezătoare, mai ambițioasă, mai fermecătoare și, desigur, cu cât mai puține griji cotidiene. Ți-ai putea permite orice moft, de la cele mai scumpe bijuterii la excursii în locuri exotice sau operații estetice la care ai visat dintotdeauna. Pe scurt, te vei bucura de viața ideală grație unei cariere de succes în cadrul unei companii care pune accentul pe bunăstarea angajaților!

Iar în continuare, nu îți rămâne decât să descoperi și tu universul Studio20! Intră aici pe site-ul Studio20 și află mai multe despre procedura de angajare. Fă primul pas către cariera ta ca model de videochat!

0 Shares
You May Also Like