Implantul de barba: o procedura chirurgicala care ofera barbatilor aspectul dorit

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, se poate vedea tendinta omniprezenta pentru barba proeminenta. Domnii isi doresc, de asemenea, sa fie la moda si sa aiba barba precum cei de pe copertile revistelor de stil. 

Dar ce trebuie sa faca barbatii, a caror fata, in ciuda multor eforturi, seamana cu fata unui adolescent si al carei par facial este neregulat? Acum problema a disparut, caci solutia este un implant de barba clinica Bendis.

Transplantul de par

Clinica de medicina estetica Bendis este vizitata de barbati care aleg de obicei implantul de par pentru a combate chelia. Caderea parului este printre cele mai frecvente complexe la barbati, dar pe langa procedura de eliminare a cheliei caracteristice de pe partea superioara a capului, se acorda din ce in ce mai multa atentie unei barbi groase. 

Popularitatea barbii luxuriante este evidentiata de miscarea crescuta in industria frizerilor adica servicii care au grija de barba ta intr-un mod profesional (taiere, barbierit si ingrijire).

Si cum nu toata lumea se poate bucura de par facial regulat si impresionant, cel mai bine este sa optezi pentru un transplant de barba , care iti va permite sa te bucuri permanent de barba de vis. Exista mai multe metode de transplant de par, dar cea mai frecvent aleasa este metoda Fue .

In clinica Bendis, metoda Fue este realizata de personal calificat, iar transplantul de par folosind metoda Fue (excizia unitatii foliculare) este o procedura moderna utilizata in cazurile de cadere a parului. Spre deosebire de metode mai vechi, nu se indeparteaza nicio zona de piele, ci foliculii de par individuali.

Parul pacientului este utilizat pentru implantul de barba, cel mai puternic fiind pe partea din spate a capului sau parul de pe partea de jos a barbiei in cazul in care exista par suficient. Intregul proces de tratament incepe cu colectarea foliculilor de par corespunzatori si apoi cu implantarea in locul necesar. 

Procedurile se efectueaza sub anestezie locala si dureaza cateva ore, in functie de numarul de grefe transplantate. Transplantul de barba garanteaza ca noul par va rezista permanent.

Reconstructia barbiei

In lume, reconstructia barbii este practicata zi de zi, iar in tara noastra devine o procedura din ce in ce mai populara. Cel mai important, este o interventie chirurgicala complet sigura. In clinica Bendis, domnii isi pot „proiecta” singuri noua barba sau pot oferi sugestii, iar personalul medical se va adapta cerintelor, in limita posibilitatilor. 

Barba poate fi foarte ingusta sau, dimpotriva, de la o ureche la alta. Exista, de asemenea, barbati care decid sa mearga pentru un model tipic. De asemenea, multe tratamente sunt legate de suplimentarea asa-numitelor pete faciale goale.

Procesul de reconstructie a barbii poate fi comparat cu cresterea propriei barbi – trebuie sa ai rabdare si sa astepti o vreme. Ingrosarea completa a barbii dupa transplant are loc la 6 pana la 12 luni dupa procedura, deoarece foliculii de par trebuie sa se adapteze pentru a functiona in noul loc. 

Important este ca si firele de par transplantate pot fi rase, asa ca atunci cand interesul pentru barba dispare, este important de stiut ca nu esti condamnat la parul luxuriant pentru tot restul vietii. Deci, nu exista nici un risc implicat in transplantul de barba , iar pacientii care au beneficiat de acesta sunt intotdeauna multumiti de rezultate.

0 Shares
You May Also Like