Importanta optimizarii SEO pentru afacerea dumneavoastra

0 Shares
0
0
0

Optimizarea paginilor web din punct de vedere al continutului pentru a obtine mai mult trafic generat de motoarele de cautare nu este un lucru nou. In fapt, lucrurile au avansat si degenerat atat de mult incat acum putem vorbi despre mai multe tipuri de SEO.

Este vorba despre tipurile de SEO White hat (palarie alba), Black hat (palarie neagra) si Grey hat (palarie gri). Este evident faptul ca tipul de optimizare cel mai bun si mai recomandat este White hat. Totusi, este important sa vedem ce inseamna fiecare pentru a ne da seama ce trebuie evitat si ce putem folosi cu succes.

Optimizarea White hat are in vedere in primul rand crearea unui website care are continut complet original, care nu este copiat sau nu se afla in alte forme pe alte site-uri web.

Este si ceea ce ne recomanda cei care se ocupa de motoarele de cautare si de indexarea website-urilor in bazele de date. Totusi, felul in care sunt evaluate website-urile nu depinde numai de continutul acestora. Pentru mai multe rezultate si un trafic mai mare avem nevoie de un tip de optimizare SEO mai avansat.

Ce inseamna optimizare SEO avansata? In primul rand inseamna verificarea continutului si adaptarea acestuia prin focalizarea pe cuvinte cheie relevante domeniului de activitate si informatiilor de pe website.

Este evident faptul ca atunci cand cineva va rula o comanda de cautare pe internet, acesta va folosi anumite cuvinte cheie in functie de care va primi rezultatele afisate. Optimizarea SEO White hat implica numai folosirea acelor cuvinte cheie care sunt in totalitate relevante.

Totusi, nu rare sunt momentele in care ne putem da seama ca anumite cuvinte cheie nu sunt complet relevante. Atat timp cat numarul de cuvinte cheie mai putin relevante este mic putem spune ca ne aflam in zona alba, chiar daca, principial, calcam intr-o zona gri.

Ce inseamna Grey hat SEO? Simplu spus, inseamna folosirea anumitor cuvinte cheie, a unui anumit continut pentru a atrage atentia catre altceva.

Practic, inseamna abaterea de la ghidul standard ce stipuleaza doar „continut original” si folosirea unor mijloace precum punerea unor link-uri catre site-ul nostru pe website-uri mai mult sau mai putin ortodoxe precum forumuri, bloguri, comentarii la articole etc.

De ce este bine sa folosim servicii de optimizare SEO pentru a creste traficul de pe website-ul nostru? In primul rand pentru a le da clientilor sau potentialilor nostrii clienti oportunitatea de a beneficia de serviciile sau produsele noastre.

Chiar daca pentru noi ecommerce-ul online este o afacere, acesta este un serviciu pe care il facem disponibil publicului. Avand acest lucru in vedere, folosirea cat mai eficienta a mediului virtual nu poate oferi decat o satisfactie in plus clientilor nostri actuali si o sansa in plus celor care sunt interesati de ceea ce oferim.

Optimizarea SEO profesionista va include nu doar modificarea si adaptarea continutului de pe site-ul nostru pentru a fi indexat mai bine de catre motoarele de cautare, ci si promovarea acestuia prin articole si link-uri pe alte site-uri.

Ceea ce este important este ca aceste site-uri sa fie de calitate, ceea ce numai o firma care ofera servicii SEO de incredere poate oferi.

Aflati mai multe despre cum puteti sa imbunatatiti numarul de vizitatori de pe website-ul dumneavoastra si cum va puteti creste cifra de vanzari accesand Danbradu.com.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…