Inel de logodna pentru viitoarea ta sotie

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare cuplu de tineri indragostiti, odata si odata va ajunge sa vorbeasca si despre casatorie si despre planurile lor de viitor, iar acesta pare sa fie un moment extrem de important din viata lor de cuplu.

Ei bine, pana la casatorie insa este o cale foarte lunga. In primul rand va trebui sa cauti inele de logodna pe la toate bijuteriile din oras, pentru a gasi modelul care sa fie perfect pentru sotia ta.

Cel mai important lucru insa este acela sa nimeresti marimea potrivita pentru inelul de logodna, astfel ca fie imprumuti un inel de-al ei din cutia cu bijuterii si vei lua astfel marimea, fie vei cauta tot felul de alte metode pentru aflarea marimii ideale.

Cat ce odata ai nimerit marimea potrivita, se pare ca nu iti mai ramane altceva de facut decat sa alegi inelul care crezi ca ii va fi pe plac. Pentru asta te vei putea consulta cu prietenele ei cele mai bune, pentru ca acestea cu siguranta vor stii ce inele ii plac, sau vei putea alege tu un inel pe cont propriu.

Nici ideea de a cere ajutorul prietenilor tai care au trecut prin aceasta etapa nu ar fi una rea. Un sfat util iti va putea fi de mare ajutor, atat in ceea ce priveste alegerea inelului, cat si in ceea ce priveste alegerea momentului in care sa faci marele pas.

Tot ceea ce trebuie sa stii, este ca un inel de logodna este neaparat sa fie cu diamante, pentru ca despre diamant se spune ca ar reprezenta un simbol universal al iubirii, si ca ar fi piatra lui Cupidon.

Asadar, vei alege inelul de logodna, in primul rand dupa marime, iar mai apoi dupa model si dupa pietrele pretioase pe care acesta le are, si nu in ultimul rand, dupa tipul de aur din care acesta este confectionat.

Sunt o multime de fete care atunci cand vine vorba despre bijuterii, aleg bijuteriile din aur alb, in timp ce altele aleg bijuteriile din aur galben.

Atunci cand alegi un inel de logodna, acesta trebuie sa fie cat se poate de frumos si de stralucitor, si totodata sa fie model unicat. Ideal ar fi sa alegi un model de 18 kt. Cu siguranta diamantul va conta foarte mult in ceea ce priveste aspectul. Un inel de 18 kt si un diamant extrem de stralucitor, este visul oricarei fete care asteapta inelul de logodna.

Se spune ca prima data inelul de logodna a fost daruit in anul 1447, iar de atunci cand tinerii indragostiti vor sa se casatoreasca, viitorul mire ii ofera viitoarei mirese un astfel de inel. Este insa evident faptul ca de atunci inelele au evoluat foarte mult, iar acum se pot gasi o multime de modele de astfel de inele, care mai de care mai sofisticate.

Deci dupa ce cunosti si aceste sfaturi in ceea ce priveste alegerea inelului de logodna, nu iti mai ramane altceva decat sa cauti bijuteriile din orasul tau sau din orasele invecinate si sa alegi un model de inel de logodna.

Ei bine, dupa ce ai reusit sa alegi modelul ideal, va trebui sa astepti momentul perfect pentru a face marele pas si pentru a-ti cere in casatorie partenera.

0 Shares
You May Also Like