Informatii despre repatrierea decedatilor

0 Shares
0
0
0

Exista cateva milioane de cetateni romani plecati la munca in strainatate in acest moment, iar foarte multi dintre acestia nu si-ar mai dori sa se intoarca in Romania decat in vacanta.

Este firesc acest lucru in conditiile in care printre straini au reusit sa isi creeze o viata de vis, sa aiba tot ceea ce in tara nu isi puteau permite sub nici o forma. Foarte multi sunt cei care s-au realizat pe toate planurile printre straini, insa au exista si exista si cazuri de-a dreptul dramatice.

Nu putine sunt cazurile romanilor care merg la munca in strainatate, iar acolo ajung sa se prapadeasca. Nu putine au fost cazurile in care romanii s-au prapadit in urma unor accidente de munca sau in urma accidentelor de circulatie. Au existat si crime in care romanii au fost victime, altii s-au sinucis, etc.

Cert este faptul ca foarte multi romani mor in strainatate, iar familiile greu incercate isi indreapta atentia spre firma de repatriere-decedati.ro, pentru a-i aduce in tara si pentru a-i inmormanta crestineste, acasa.

Exista firme de repatrieri care atunci cand o familie pierde o persoana draga in orice tara de pe teritoriul Uniunii Europene, vin in ajutorul familiilor greu incercate si le asigura repatrierea sigura al decedatului pana in Romania sau chiar pana in Republica Moldova.

Pe tot parcursul procesului de repatriere decedati, firmele care presteaza astfel de servicii garanteaza pastrarea in cele mai bune conditii a persoanei decedate, care daca a fi repatriata pe cale terestra, va ajunge la destinatie ajutorul masinilor omologate UE si care sunt dotate cu sisteme frigorifice.

Firmele care presteaza servicii de repatrieri decedati, pun la dispozitia familiilor indoliate o gama variata de sicrie speciale pentru repatriere, de unde se poate alege un sicriu special, astfel incat membrii familiei se pot elibera de orice grija de acest fel.

In plus, atunci cand discutam despre firma de repatriere-decedati.ro, aceasta le ofera familiilor greu incercate servicii funerare complete, fiind alaturi de cei care trec printr-o asemenea drama pe tot parcursul procesului repatrierii funerare. Incepand de la intocmirea documentatiei necesare in vederea repatrierii si pana la transportul la capela, reprezentantii firmei de servicii funerare se vor ocupa de tot.

Repatrierea persoanelor decedate intre anumite tari poate fi realizata numai si numai respectand conditiile de transport si avand toate documentele necesare repatrierii.

Din cauza experientei indelungate obtinuta de catre firma de repatriere-decedati.ro  in acest demers, reprezentantii firmei cu siguranta le vor pune la dispozitie toate facilitatile familiilor, astfel incat tot procesul sa se realizeze in cel mai scurt timp, iar sicriul cu trupul neinsufletit sa porneasca in cel mai scurt timp pe drumul spre Romania.

Soferii profesionisti si cu o bogata experienta in domeniul transportului funerar international se vor ocupa de repatrierea persoanelor decedate, iar masinile din cadrul flotei sunt verificate la zi, astfel incat sa se reduca la minim riscul aparitiei unor defectiuni tehnice in timpul procedurii de repatrieriere funerara.

Indiferent de localitatea sau tara din Uniunea Europeana in a survenit decesul, reprezentantii firmei sunt mereu pregatiti sa facea toate demersurile necesare procedurii de repatriere.

Cel mai probabil, sunteti la curent cu faptul ca preturile solicitate de catre firmele de specialitate sunt foarte mari, in vederea repatrierii persoanelor decedate in alte tari.

Ei bine, aceste preturi variaza in functie de tara si localitatea in care a avut loc decesu si de unde porneste transprtul, si locul unde trebuie repatriat decedatul. Este cat se poate de firesc ca atunci cand distanta este mai mare, mai mare va fi si costul repatrierii, si cu cat distanta este mai mica, si pretul repatrierii va fi mai mic.

Cu siguranta mai conteaza si alti factori importanti, respectiv costurile necesare eliberarii actelor. Si acest aspect influenteaza pretul total al procedurii.

Tot referitor la partea financiara, mentionam faptul ca firmele care presteaza servicii de repatrieri decedati, ofera de fiecare data factura pentru serviciul prestat. Factura este deosebit de importanta pentru familia greu incercata, pentru ca poate fi mai apoi folosita in alte scopuri.

Asadar, cestea sunt in mare parte cateva dintre detaliile cele mai importante, pe care cu totii trebuie sa le cunoastem in ceea ce priveste repatrierea persoanelor decedate. Cei care au rude in strainatate, trebuie sa citeasca acest articol cu mare atentie, pentru ca in cazul in care soarta ii loveste, sa stie cum sa procedeze.

0 Shares
You May Also Like