Informatii utile despre utilizarea macaralei manuale cu lant in diverse industrii

0 Shares
0
0
0

Avansarea iminenta a tehnologiei determina ca in momentul actual, mare parte dintre domeniile in care se realizeaza o munca grea, sa fie profund mecanizate, usurand astfel munca resursei umane. Domenii de activitate precum constructii, transport, marfuri, reparatii auto sau chiar alte treburi de natura casnica implica un efort fizic ridicat si mai ales prezenta umana. Cu ajutorul unor instrumente specifice oamenii pot realiza astazi treburi pe care cu multi ani in urma, acestea pareau aproape imposibile, mai ales atunci cand vine vorba despre manevrarea unor obiecte care depasesc o tona ca si greutate.

Pentru a usura ridicarea sau manevrarea unor obiecte sau dispozitive ce depasesc greutatea stipulata, foarte multe persoane apeleaza la macarale manuale cu lant care, desi implica un efort fizic considerabil, este o solutie rapida si eficienta. In continuare va prezentam motivele pentru care sa apelati la achizitionarea unui produs macara manuala cu lant de la Micul Fermier, totul pentru a putea maximiza eficienta in realizarea activitatilor ce necesita ridicarea sau mutarea unor obiecte/materiale de mari dimensiuni.

Principiul de functionare al unei macarale manuale

Utilizata pentru a putea muta sau deplasa in siguranta anumite obiecte care sunt considerabil grele, in principiu de sus in jos, o macara manuala cu lant ofera utilizatorilor un nivel sporit de siguranta in ceea ce priveste manevrarea acestor sarcini. in mod cert, acest dispozitiv care ajuta la manevrare este dotat cu frane actionate manual care pot impiedica bruscarea sau deplasarea neintentionata a obiectelor care sunt coborate. Intregul mecanism de coborare sau ridicare poate fi utilizat cu usurinta in diverse spatii, adaptandu-se cerintelor din diverse industrii.

Atunci cand sunt ridicate anumite corpuri, principiul care actioneaza este reprezentat de conversia fortelor. Macaraua manuala cu lant este ideala de utilizat cu precadere in logistica sau constructii, acolo unde chiar si manevrarea unor obiecte grele necesita o deplasare milimetrica si precisa. Constructia robusta a macaralei alaturi de lantul de 3 metri asigura o actiune eficienta de deplasare a corpurilor.

Securitatea in munca

Produsul macara manuala cu lant pe care il puteti achizitiona de la Micul Ferminer este acreditat in zona de competenta a institutiilor care se ocupa de siguranta in munca, respectand toate normele de securitate privind comercializarea si functionarea acestuia.

Carligul care este asociat produsului permite celui care utilizeaza macaraua sa vizualizeze daca incarcatura suprasolicita utilizarea in conditii de siguranta a macaralei. Constructia in sine a macaralei este una robusta cu linii de ridicare si manipulare ce nu prezinta coroziune in timp, functionand chiar si la temperaturi mari sau scazute in functie de intemperiile vremii.

Lantul este unul de asemenea rezistent. In cadrul magazinelor de specialitate fizice sau noi care comercializeaza macarale manuale puteti identifica produsul si sub numele de palan suspendat. Designul si constructia palanului este realizata cu grija pentru a putea respecta rapoartele de greutate si dimensiuni iar actionarea manuala este recomandata pentru cei care doresc sa deplaseze produse de dimensiuni grele, de pana la 2 tone. Ideal de utilizat in constructii, reparatii auto sau descarcarea/incarcarea de marfuri, acesta macara poate fi de un real ajutor angajatilor care doresc sa realizeze cat mai rapid o manipulare corecta si in siguranta a unor structuri voluminoase.

0 Shares
You May Also Like