Laserul Discovery Pico – inovație și eficiență în lumea procedurilor cosmetice

0 Shares
0
0
0

Laserul Discovery Pico propune un tratament cu laser pentru piele, care are numeroase avantaje pentru tratarea sau îndepărtarea anumitor afecțiuni sau pete de pe piele. Tehnologia de ultimă generație combină avantajele impulsurilor ultrascurte, în picosecunde și nanosecunde, pentru a produce daune atermice, optomecanice și pentru a face posibilă remodelarea straturilor profunde ale pielii.

Pe lângă întinerirea generală a pielii, posibilitatea de a modifica nivelul impulsurilor permite, de asemenea realizarea unor tratamente personalizate, care pot viza o serie de probleme diferite, cum ar fi hiperpigmentarea superficială, petele solare, melasma, cicatricile provocate de acnee, tatuajele și multe altele.

Durata ultrascurtă a pulsului înseamnă mai puțin timp de acțiune și implicit un risc mai scăzut de hiperpigmentare post-inflamatoare în comparație cu laserele convenționale. Astfel, procesul de îndepărtare tatuaje devine mult mai simplu și mai ușor de realizat cu ajutorul unui asemenea dispozitiv.

Ce este Discovery Pico Laser?

Discovery PICO este a doua generație a unui laser de picosecunde și cel mai inovator laser medical de pe piață în momentul actual. Acesta poate trata probleme ale pielii, cum ar fi melasma, petele provocate de solare, petele lăsate de înaintarea în vârstă, pistruii și chiar semnele din naștere sau tatuajele nedorite.

Laserul Discovery PICO ajută la abordarea unei varietăți de leziuni pigmentate și cicatrici provocate de acnee, lăsând pielea să arate mai strălucitoare și mai netedă. În mod cert, atunci când vă doriți să scăpați de un tatuaj care nu vă mai reprezintă la noi în clinică veți putea apela la aceste servicii cu toată încrederea.

Beneficiile tratamentului cu laser:

  • Reduce pigmentarea;
  • Minimizează cicatricile provocate de acnee;
  • Piele mai strălucitoare, mai fermă, prin stimularea colagenului;
  • Reducerea de linii subțiri;
  • Îndepărtare mai rapidă și mai eficientă a tatuajelor.

Cât durează procedura?

O sesiune medie de tratament cu laserul Discovery Pico durează între 15 și 20 de minute. În funcție de toleranța la durere a unei persoane și de zona tratată, majoritatea pacienților pot să ducă la bun sfârșit o ședință cu laser fără prea mult disconfort. Dispozitivul este foarte practic și din perspectiva durerii, deoarece acțiunea laserului se simte ca niște mici înțepături de ac pe piele.

Eficiența este garantată și de faptul că nu există efecte secundare după o ședință de Pico Laser, deși la pacienți pot apărea semene de roșeață ușoară sau mâncărime, care adesea dispar în câteva ore. Totodată, este bine să aveți în vedere și faptul că după un asemenea tratament nu există necesitatea unui timp de recuperare. În mod sigur vă veți puteți relua munca sau activitățile zilnice imediat după aceea.

Cu toate acestea, se recomandă evitarea expunerii la soare timp de o săptămână după efectuare procedurii laser pentru a evita hiperpigmentarea. La Silhouette Medical Beauty Dorobanți îndepărtarea tatuajelor este o procedură pe care o realizăm cu foarte mare atenție pentru a nu afecta în niciun fel sănătatea și bunăstarea pacienților noștri. Calitatea serviciilor noastre este dată, așa cum am mai spus, și de aparatura de excepție pe care o utilizăm.

0 Shares
You May Also Like