Magia bradului artificial de Craciun

0 Shares
0
0
0

Dupa parerea mea, cadourile si cinele in familie sunt doar o parte din Craciun, si pentru a simti pe deplin magia din aceasta perioada, casa trebuie sa arate perfect , astfel incat atmosfera sa fie una placuta.

Unul dintre cele mai importante elemente ale decorului magic din aceasta perioada este bradul artificial de craciun.

Pentru mine un brad artificial de Craciun, este cheia catre o atmosfera si un decor de vis si nu ar trebui sa lipseasca niciodata din peisajul unei case.

Acesta reprezinta unul din cele mai vechi simboluri ale Craciunului si trebuie ales cu dragoste de fiecare familie in parte deoarece atmosfera din casa va fi deosebita atat in ziua in care toata lumea participa la impodobirea bradului, cat si in ziua in care se impart cadourile de sub brad.

Daca iti place aspectul de sarbatoare si sa arate totul perfect, pana in ultima zi festiva, atunci bradul artificial de Craciun este si pentru tine tot ce iti lipseste pentru a avea parte de niste Sarbatori de vis.

Craciunul este sarbatoare de familie si de exprimare a dragostei fata de cei dragi, iar bradul artificial de Craciun este simbolul acestor frumoase si nobile sentimente, ceea ce face ca decorarea lui sa aiba o importanta majora.

In vechile timpuri bradul de Craciun se decora cu bomboane, nuci, turta dulce si mere, iar in zilele noastre globurile, ghirlandele si beculetele colorate au inlocuit aceste obiecte decorative, iar acestea ne vor face bradul sa straluceasca, plin de magia minunatei sarbatori.

Cu toate astea sa nu uitam: Craciunul inseamna caldura, zapada, aroma cozonacilor scosi din cuptor, bucuria de a oferi cadouri, lumina calda a semineului si magia inspirata de catre bradul artificial de Craciun, iar toate acestea ne bucura sufletul si ajuta la conturarea unei sarbatori de vis in familie.

0 Shares
You May Also Like