Masina de tencuit pentru pereti

0 Shares
0
0
0

Masina automata de tencuiala este un echipament nou dezvoltat pentru vopsirea peretilor, care poate inlocui tencuiala de lucru pentru pereti si poate reduce considerabil costurile. Aceasta masina de tencuit pneumatica poate peria nisip, ciment, pudra de var si alte materiale de constructie amestecate pe pereti in mod automat si eficient.

De ce sa alegeti masina de tencuit pereti?

Tencuirea peretilor este un proces indispensabil in constructia de cladiri. Tencuiala poate proteja corpul principal al cladirii si poate imbunatati estetica peretelui. Metodele noastre comune de tencuire a peretilor sunt toate aplicate artificial cu masina de tencuit pneumatica.

Muncitorii nu numai ca trebuie sa distribuie uniform materialele, cum ar fi cimentul si nisipul pe perete, dar trebuie, de asemenea, sa aplice si sa compacteze cimentul si alte materiale. Eficienta de curatare a peretilor artificiali este scazuta, intensitatea muncii este mare si siguranta muncii nu este garantata.

Ce este o masina electrica de tencuiala?

O masina de tencuit pneumatica este o masina care curata automat peretii cu nisip sau ciment. Masina de tencuit pneumatica pereti este un echipament important si foarte practic in domeniul masinilor de constructii. In constructia de tencuiala de cenusa de perete, procesul de perforare, desenare etc. poate fi omis.

Pot fi omise, economisind astfel timp si munca. Masina este usor de mutat, simplu de operat, iar calitatea proiectului este garantata. Chiar si lucratorii fara experienta si fara tehnologie de perete il pot utiliza cu usurinta.

Structura principala a masinii automate de tencuiala

Masina automata de tencuire a peretilor are in principal doua tipuri: tipul semiautomat si tipul complet automat. Tipul semiautomat de masina de tencuiala adopta metoda manuala pas cu pas in timpul functionarii. Si tipul complet automat de masina de tencuiala poate functiona numai cu control electric.

Masina de tencuit pereti este alcatuita dintr-un corp principal, buncar de alimentare, pol din aliaj de aluminiu, panou de control electric, cadru si roti universale. Inaltimea si chiar si latimea unei masina de tencuit pneumatica pot fi ajustate in functie de cerintele reale ale utilizatorului.

Cum sa curatati aceasta masina de tencuiala?

  1. Dupa terminarea masinii, aceasta trebuie curatata in jumatate de ora, cu exceptia dulapului electric, celelalte parti pot fi spalate direct cu pistolul de apa de inalta presiune. Masina trebuie sa fie curata si temeinica.
  2. Deschideti usile laterale stanga si dreapta ale masinii si adaugati lubrifiant la toate piesele mobile.
  3. Uleiul hidraulic din pompa hidraulica trebuie schimbat o data in primele doua luni de utilizare si inlocuit o data in anul urmator.
  4. Verificati in mod regulat daca nylonul si mansoanele din nylon sunt uzate si inlocuiti-le daca sunt deteriorate.

Rezumand

Care este mai bine sa se tencuiasca manual sau mecanizat? Exista un raspuns fara echivoc la aceasta intrebare: este mai bine sa se mecanizeze procesul de tencuire si de tencuire. In acelasi timp, alegerea dispozitivelor portabile si a statiilor de tencuiala de pe piata moderna a echipamentelor de constructii le permite sa fie achizitionate atat de profesionisti, cat si de mesteri casnici.

0 Shares
You May Also Like