Mentenanta web: Trebuie neaparat să faceti aceste lucruri!

0 Shares
0
0
0

Imaginati-va ca ati creat deja site-ul perfect pentru dvs. Este suficient pentru anul acesta? Un final fericit?

Nu, bineinteles ca nu este. Deoarece lucrari de intretinere si actualizari trebuie efectuate regulat pe site-ul dvs. Cu toate acestea, multe companii fac greseala de a-si umple site-ul cu continut nou dupa creare, dar in rest isi lasa site-ul complet prafuit. Nu faceti aceeasi greseala!

De ce este importanta intretinerea?

Lucrarile de intretinere nu sunt acolo doar pentru a continua sa asigure functionalitatea prezentei dumneavoastra online. Intretinerea site-ului web nu inseamna, de asemenea, doar asigurarea faptului ca, continutul poate fi afisat fara erori.

Mentinerea site-ului poate creste, de asemenea, securitatea acestuia. Un site web care beneficiaza de intretinere regulata poate face atacurile hackerilor mai dificile. Hackerii nu va pot rani site-ul mai departe, deoarece actualizarile continue pot inchide rapid lacunele de securitate.

Daca va mentineti pagina de pornire, ar trebui sa ajustati textele si imaginile. De asemenea, puteti face backup datelor site-ului prin intretinere. In cazul unui server picat, va puteti restaura cu usurinta datele prin copii de rezerva. Prin urmare, aceasta copie de rezerva a datelor ar trebui sa fie intotdeauna inclusa in intretinerea site-ului web.

In ansamblu, ingrijirea regulata poate duce la o privire atragatoare a paginii dvs. Aceasta ingrijire include:

 • Siguranta;
 • Relevanta juridica;
 • Functionalitatea site-ului.

Ce intretinere este necesara pe site-ul dvs.?

Exista multe domenii diferite pe site-ul dvs., care pot necesita intretinere. Acestea sunt examinate si explicate mai detaliat in aceasta sectiune.

 1. Continut

Ati creat si publicat primul continut pentru pagina de pornire? Este bun! Dar, odata cu crearea de continut, munca este departe de a fi facuta. Pentru a ramane la curent, trebuie sa publicati in mod regulat continut actualizat si individual care adauga valoare cititorului. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a avea un plan editorial, in scopul de a putea oferi o gama regulata de articole noi.

Motoarele de cautare claseaza sus paginile care ofera in mod regulat noi articole si contributii mai mari. Acest lucru va permite sa fiti gasit mai rapid de catre utilizatorii si partile potential interesate. Atunci cand creati continut nou, concentrati-va intotdeauna pe cuvintele cheie care sunt cele mai cautate in industria dvs.

 • Mentenanta tehnica SEO

SEO-ul tehnic se refera la optimizarea tuturor punctelor care nu au nimic de-a face cu continutul paginii tale de pornire. Aceasta include:

 • Optimizarea vitezei de incarcare;
 • Imbunatatirea navigarii prin intermediul hartilor de site;
 • Adaptarea adreselor URL;
 • Verificarea criptarii SSL;
 • Asigurarea unui design optim receptiv;
 • Adaptarea codului.

De fiecare data cand se fac modificari la un site web, aceste lucruri trebuie sa fie revizuite. Puteti face acest lucru prin plugin-uri instalate anterior, care sunt responsabile pentru optimizarea SEO a site-ului dvs.

In concluzie, mentenanta web este foarte importanta atat pentru site-ul dumneavoastra web, cat si pentru succesul afacerii dumneavoastra, motiv pentru care va incurajam cu incredere sa va informati mai mult in legatura cu acest subiect si sa nu il neglijati. Numai in aceste conditii va veti asigura de functionarea corecta a site-ului.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…