Modul in care castile bluetooth se pot lega la laptop sau la calculator

0 Shares
0
0
0

Pentru ca tot mai multi utilizatori vor  casti bluetooth telefoanele vin deja dotate cu functia de conectare bluetooth. In cazul calculatorului sau laptopului, lucrurile pot fi putin diferite. Unele astfel de dispozitive nu se pot conecta prin bluetooth, dar cea mai la indemana solutie este aceea de a cumpara un stick care adauga si aceasta functie.

De acolo, setul cu casca Bluetooth poate accesa si conecta computerul si reda colectia de muzica de acasa pe o distanta de 15 metri, oferind un sunet de buna calitate. Acest lucru este extrem de avantajos daca sistemul este departe si vrei sa asculti muzica in alte locuri. Daca ramai la aceasta distanta, muzica poate fi transmisa si prin pereti, fara probleme de conectare si receptionata de castile Bluetooth conectate.

Bluetooth are o forma de transmisie foarte activa si bogata in date, este in continua dezvoltare si castiga tot mai mult volum de date pe secunda (in prezent, 2.1 Mbps). Noua versiune a Bluetooth 4.2 promite o conexiune si mai rapida (de 2,5 ori), desi aceasta metoda de transmitere a datelor wireless este inca in spatele clasicului Wlan in ceea ce priveste cantitatea de date.

Cu castile Bluetooth, nu numai sunetul, dar mai ales confortul este in prim plan. In timp ce cablurile scurte de 1,3 metri sunt adesea prea scurte pentru utilizare mobila, ca purtator de casti Bluetooth, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la lungimea cablului. Muzica poate fi redata aproape complet autonom de dispozitivul de redare si receptionata acasa pe o raza larga, de aproximativ 15 metri (in functie de design si conditiile camerei) catre emitator.

Deci nu este o problema, daca smartphone-ul este la 10 metri distanta de casti, este important doar ca ambele dispozitive sa fie cuplate intre ele prin Bluetooth. In acest fel, castile ofera mai mult confort.

In gama de casti bluetooth exista atat modele ieftine cat si modele scumpe. Calitatea sunetului este uimitor de buna. Mai confortabil ca niciodata, transporti numai castile  si nu si smartphone-ul si cablul. Desigur, acest lucru afecteaza si greutatea totala. Castile Bluetooth sunt de obicei mai usoare in greutate decat cele cu fir.

Chiar si castile Bluetooth sport contribuie la un castig imens de confort si performanta. Sunt populare si, mai ales, ofera antrenamente mai placute si mai usor de executat.

Lucrul bun este ca, in cazul in care nu este folosit niciun cablu, nu apar clasicele probleme cu acesta cum ar fi rupturi, intreruperi si chiar zgomotul specific cablului.

Gasirea castilor potrivite poate fi dificila. Sunt persoane care au foarte mult de cautat pana cand le gasesc pe cele mai bune casti. Fiecare cumparator are idei diferite, iar pentru unii, setul de casti Bluetooth este indispensabil.

Cei care prefera cea mai buna calitate a sunetului vor opta intotdeauna pentru casti mari, care acopera toata urechea. O conexiune prin Bluetooth inseamna intotdeauna o pierdere (in continua scadere) a calitatii sunetului. Cu toate acestea, pentru ascultatorul normal, acest lucru nu este problematic. Cu alte cuvinte, majoritatea oamenilor nu ar auzi diferenta. Chiar daca observi diferenta, avand in vedere avantajele de a scapa de cablu si de a avea libertate de miscare, compromisul merita cu siguranta.

0 Shares
You May Also Like