Notiuni de baza pentru a cunoaste avantajul oferit de Anstrex

0 Shares
0
0
0

Cu Anstrex puteti deveni cu siguranta cel mai bun agent de publicitate online, atunci cand aveti toate datele despre ceea ce face competitia pe site-urile de anunturi si publicitate.  Are cea mai mare baza de date cu peste 10 milioane de anunturi native din 27 de retele ad-hoc si 15 de tari.

Este singurul instrument de pe piata care va permite sa spionati pagini de destinatie de conversie ridicate, personalizandu-le cu propriile dvs. linkuri afiliate si sa implementati paginile de destinatie optimizate direct pe serverul dvs. cu cateva clicuri de mouse.

Aceasta caracteristica este perfecta si asigura un cost al abonamentului infim, deoarece va va salva sute de dolari in angajarea unui freelancer pentru a va proiecta paginile si pentru a nu mai mentiona tot timpul petrecut in gasirea paginilor de destinatie care sa genereze conversii optime.

Afiliatii vor aprecia ca Anstrex furnizeaza chiar detalii despre reteaua afiliata si ca este cu siguranta un bonus bun venit pentru ei.

Ei au, de asemenea, o galerie uriasa (500+) de pagini de destinatie de conversie ridicate pe care le puteti implementa rapid pe serverul dvs.

Functia de avertizare va va permite sa va pastrati atentia asupra concurentei dvs. Ori de cate ori competitorul dvs. lanseaza un anunt nou, veti fi notificat instantaneu prin e-mail, astfel incat sa nu pierdeti niciodata miscarile pe care concurenta dvs. le face.

Acesta este unul dintre acele unelte de spionare a anunturilor native care suporta mai multe tari in comparatie cu alte instrumente de spionaj pentru anunturi native.

Interfata sa este usor de utilizat, permitandu-va sa gasiti rapid campanii de succes in orice categorie. Acesta ofera optiuni excelente de filtrare, facand cautarea atat de usoara pentru dvs., chiar si cu cantitatea sa mare de date.

Puteti cauta dupa cuvinte cheie sau chiar pe tari. Acesta ofera o previzualizare a paginilor de destinatie intr-o clipa. Ofera chiar detalii despre reteaua de anunturi. Puteti sa filtrati anunturile in functie de diferite valori (cum ar fi zilele in care se desfasoara, clasa Alexa, puterea anunturilor si efectul).

Cel mai important pentru dvs., cu Anstrex, nu trebuie sa petreceti ore in cautarea si analizarea celor mai bune anunturi native de pe piata. Ofera toate datele de inteligenta competitiva cu doar cateva clicuri. Puteti spiona in majoritatea retelelor publicitare, pana la 27 de retele de anunturi.

Cu Anstrex group buy am reusit sa obtinem acest tool la pachet cu alte 80 de instrumente SEO pentru un abonament lunar foarte mic. Conturile sunt premium ceea ce este foarte important si de aceea va recomandam sa il incercati. Pe langa construirea anunturilor de calitate aveti nevoie de cele mai bune campanii seo pentru a va promova corect iar acest pachet ofera tot ce va trebuie, fiind format din instrumente utilizate de expertii in SEO din intreaga lume.

Combinand puterea anunturilor cu cele mai bune campanii de SEO in toate mediile posibile, veti asigura succesul durabil al companiei dumneavoastra si veti obtine aceea evolutie pe care v-o doriti de atata timp.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…