Nu folositi prea multe liste numerotate intr-un articol SEO

0 Shares
0
0
0

PowerPoint a fost in mare parte invinuit de utilizarea excesiva a gloantelor(bullets) in prezentari. Este oarecum trist, pentru ca de fapt, gloantele sunt o modalitate excelenta de a organiza continut si de a crea o structura.

Daca structurati o lista de sarcini pentru urmatorul dvs. proiect, probabil ca veti folosi gloantele ca instrument de organizare. Cat costa o optimizare seo? Afla pe DanBradu.com.

Problema este la fel de mare organizarea si structurarea continutului, gloantele nu sunt in forma lor de baza un instrument foarte bun pentru prezentarea continutului, oricat de organizat ar fi el.

Dar uneori sunteti blocati. Nu puteti scurta continutul dvs. (poate din motive legale sau din alte motive trebuie sa ramana intr-un anumit format).

Nu exista timp sau buget pentru a va intoarce la desen si a crea o prezentare vizuala uimitoare. Sunteti fortat sa lucrati intr-un sablon care este benefic numai pentru diapozitivele cu glont infinit.

Iata cateva tehnici de utilizat pe diapozitive daca sunteti blocat cu gloantele si o modalitate de a minimiza sansa publicului dvs. sa adoarma …  Din punct de vedere SEO, aceste tehnici se aplica la fel de bine, pentru ca “trateaza” de fapt, aceleasi probleme.

Sa spunem ca trebuie sa prezentam acest text cu privire la beneficiile utilizarii unui calendar si trebuie sa utilizam tot textul asa cum este comandat de catre un sef nu tocmai inspirat si caruia ii plac la nebunie bullet-urile si listele.

Evidentierea.

Daca sunteti blocat (a) de un sablon corporativ care utilizeaza gloante(bullets/buline), puteti incerca sa evidentiati cea mai importanta parte a punctelor bullet. Utilizati o versiune indrazneata a fontului dvs. pe cuvantul cheie sau conceptul cheie al fiecarui paragraf.

Asigurati-va ca ceea ce evidentiati este unul sau nu mai mult de cateva cuvinte – diapozitivele grele de text vor fi chiar mai greu de citit daca sunt evidentiate bucati mari din ele.

Utilizati spatiu pentru a da un aer liber intre paragrafe si intre bullet-uri pentru a le face mai usor de separat.

Daca aveti un spatiu intre gloante – puteti chiar sa mariti marimea glontului si sa tonificati culoarea pentru a-l face mai mult o parte a paragrafului.

Sau puteti sa va mutati gloantele impreuna (dar pastrati inca textul intact) – spatierea marita va face treaba pentru dvs.

Split/Impartirea.

Daca va puteti abate de la sablonul dvs. standard, dar trebuie sa prezentati textul in toate bullet-urile dvs., luati in considerare divizarea textului din fiecare bullet in diapozitive individuale.

Cu un text mai mic pe fiecare diapozitiv, fontul poate fi mai mare. Veti avea mai multe diapozitive – dar utilizati distantele mai intelept si nu va supraincarcati publicul cu tot textul o data.

Gloantele sunt „Big Mac-ul” blogurilor.

Unii scriitori produc lucruri minunate cu liste numerotate, dar puteti gasi, de asemenea, o multime de oameni ce folosesc acest format atragator, abuzand de el prin umplerea listelor cu fapte inexacte sau a informatiilor inutile pentru a obtine un castig rapid, fara efort.

Aceasta diseminare a informatiilor proaste, este nefavorabila pentru Internet si mai ales pentru SEO pe motoarele de cautare.

E suficient sa te faca sa crezi ca Statuia Libertatii a fost un cadou de Craciun sau ca Bill Cosby a murit acum 3 zile.

Un scriitor neexperimentat va produce ceva plin de inexactitati si, desi articolul ar putea contine informatii ce provin dintr-o sursa rezonabila, cititorul va fii informat incorect.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…