Optimizare SEO – Ce este si pentru cine este?

0 Shares
0
0
0

Optimizarea SEO reprezinta un ansamblu de operatii care sunt facute direct pe site-ul propriuzis ori indirect pe alte site-uri care se afla in legatura cu acesta cu scopul de a va imbunatati prezenta in mediul online.

Pentru ca o afacere sa fie ajutata concret, o firma care ofera servicii de optimizare site-uri pentur motoarele de cautare poate sa faca doua operatiuni: optimizarea on page care este mai putin costisitoare si care este aproape standard si optimizarea offpage care nu are formule si care este mult mai scumpa.

Noi va recomandam sa intrati pe Dan Bradu pentru a ajunge la cele mai bune oferte.

Asa cum spune si denumirea, SEO se ocupa cu optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare. Aceasta optimizare nu se face direct pentru oameni ci pentru acei roboti care analizeaza site-ul si care transmit datele spre motoarele de cautare.

In cazul in care oamenii ar putea sa perceapa rapid tot ce este pe o pagina web nu ar avea nevoie de ajutor pentru a intelege si pentru a aprecia ce valoare are un site, insa motoarele de cautare au o alta perceptie in acest sens.

Ele nu pot fi la fel de inteligente si de aceea au nevoie sa poata intelege corect ce se afla pe un site pentru a ii stabili o valoare reala in comparatie cu alte site-uri de pe internet.

De ani buni motoarele de cautare invata cum poate fi analizat un site pentru a intelege mult mai bine site-urile existente. Tinand cont de modul lor de a intelege care este actualizat si imbunatatit periodic dar si de noile criterii de ordonare pentru paginile care sunt afisate in cautari proprietarii de site-uri ar trebui sa se adapteze in continuu la site-uri pentru a ramane in zona unde au sanse reale de a fi gasiti.

Primul pas este sa ne asiguram ca motoarele de cautare inteleg corect continutul de pe site si de aceea ar trebui sa dam robotilor informatii corecte si reale si pe cat posibil mura in gura pentru ca astfel sa eliminam erorile si toate confuziile care pot sa ne afecteze negativ. E momentul sa facem optimizarea on page.

Pasul numarul doi este acela in care ne asiguram ca motorul de cautare gaseste si pe alte site-uri mai multe vorbe bune despre noi si trimiteri spre site-ul pe care il avem.

Robotii apreciaza foarte mult lucrurile acestea si efectul este unul de devansare a concurentei. Acesta este si momentul in care incepem sa ne ocupam de optimizarea offpage.

Chiar daca cei doi pasi sunt cunoscuti, si metodele de punere in practica sunt foarte cunoscute si nu putem sa vorbim despre o strategie batuta in cuie si de asemenea nici de preturi standard pentru asfel de servicii, pentru ca optimizarea este un proces destul de complex, ce poate sa fie mai costisitor sau mai putin costisitor si care are loc in etape si pe un termen mai lung.

Sunt mai multe strategii si tot ce trebuie sa faceti este ca impreuna cu firma de seo cu care lucrati sa alegeti cea mai buna varianta.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…