Petrecere la tine acasă: cum să fii gazda ideală?

0 Shares
0
0
0

Înainte de a primi eventuale critici asupra titlului vreau să-ţi spun că poţi să ţii o petrecere la tine acasă, atâta timp cât respecţi legea în vigoare, care se referă la pandemie. Citeşte cu mare atenţie reglementările din judeţul în care locuieşti şi urmăreşte cu grijă evoluţia cazurilor de Sars Covid 19. Apoi, ia decizia potrivită pentru tine!

Totuşi, oameni suntem şi tare avem nevoie de a socializa, măcar cu persoane extrem de apropiate. Chiar şi pe timp de pandemie, o mini-petrecere nu este imposibilă, atâta timp cât te încadrezi în limitele impuse de lege. În cele ce urmează îţi voi prezenta câteva idei despre cum să fii gazda ideală atunci când petrecerea se ţine la tine acasă.

  • Gândeşte în avans!

În primul rând, respectă legea, după cum spuneam mai sus. Apoi, hotărăşte-te pe cine vrei să chemi la tine acasă. Ideal ar fi ca nici tu şi nici invitaţii tăi să nu fi intrat în contact direct cu prea multe persoane. Şi mai bine ar fi să faceţi nişte teste rapide înainte de orice întrunire: better safe than sorry!

După ce decizia a fost luată, anunţă-ţi prietenii cu privire la petrecerea ta cel puţin cu o săptămână înainte. Aşa, aveţi timpul necesar pentru a vă testa şi pentru a cădea de acord cu privire la data şi ora petrecerii.

  • Asigură-te că spaţiul este curat!

Desigur că trebuie să faci curăţenie, în special în camerele în care se va ţine petrecerea şi în baie. Asigură-te că ai dezinfectat bine suprafeţele şi că ai ceva dezinfectant şi pentru oaspeţii tăi. O altă idee bună, care te poate ajuta şi atunci când cureţi încăperile, este să creezi mai mult spaţiu prin înlăturarea obiectelor de care nu este nevoie.

Ai putea chiar să înlături şi covorul, pentru că este o sursă de microbi şi se murdăreşte extrem de repede. De asemenea, obiectele de valoare sentimentală sau materială este bine să le muţi din spaţiul în care veţi ţine petrecerea.

  • Discută despre mâncare şi băutură cu invitaţii!

În primul rând, consider că nu merită niciodată să stai să găteşti personal pentru o petrecere, mai ales atunci când eşti gazdă. Nu o să ai timpul necesar să le faci pe toate, aşa că cel mai simplu este să comanzi mâncarea.

În acest sens, fiecare persoană poate să vină cu ideile şi gusturile sale personale. Personal, când vine vorba despre astfel de evenimente, prefer să comand mâncare gătită de la FoodEvolution.ro. Aceasta este proaspătă, preparată în condiţii de maximă siguranţă şi, ceea ce îmi place cel mai mult, este faptul că exstă câte un preparat pentru absolut toate gusturile!

Băutura se poate achiziţiona mai din timp, sau fiecare îşi poate aduce tipul de băutură preferat.

  • Nu comanda cantităţi industriale de mâncare!

Nu-ţi sugerez să te zgârceşti, dar nu este nici cazul să comanzi cantităţi extrem de mari de mâncare. În cazul în care comanzi de la FoodEvolution.ro, vei observa că mâncarea se livrează în cantităţi măricele, deci va ajunge pentru mai multe persoane. Un lucru numai bun pentru o petrecere! Astfel, comanzi de toate pentru toţi din acelaşi loc. Repet, cu măsură!

0 Shares
You May Also Like