Ponturi de stiut la inchirierea unei imprimante performante

0 Shares
0
0
0

Organizarea unui eveniment presupune uneori cheltuieli si sarcini surpriza, pentru care nu ai prevazut intotdeauna bani si resurse in planul tau de actiuni. Una dintre aceste sarcini este si multiplicarea de documente, indiferent ca vorbim aici despre cereri de inscriere ori copiere si legare in mod instantaneu a proiectelor prezentate in cadrul unui congres, spre a le fi oferite invitatilor.

De multe ori insa, aceste amanunte nu sunt luate in calcul. Astfel, ne trezim in preziua evenimentului ca nu avem unde sa multiplicam niste banale coli de hartie si trebuie sa apelam la artificii.

Iar solutia achizitiei unei imprimante doar pentru perioada evenimentului nu este o solutie fericita, mai ales daca nu am avut bani prevazuti in buget pentru acest lucru. Solutia cea mai la indemana in acest caz este apelarea la un centru de inchirieri imprimante, care te poate scoate din incurcatura atunci cand nici nu te astepti.

Ce primesc la inchirieri imprimante?

Sunt insa cateva lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a apela la un centru de inchiriere imprimante. Inainte de toate trebuie sa stii in ce regim vei folosi acest dispozitiv.

Daca intentionezi ca pe perioada manifestarii sa multiplici un numar impresionant de coli, atunci poate ca ar trebui sa te orientezi spre achizitia unei imprimante de birou normala, cu laser, pentru care vei scoate din buzunar de la o mie la cateva mii de lei.

Sunt insa si proiecte care necesita printuri de dimensiuni mai mari, cum ar fi formatul A3 sau A2, pentru care nu vei putea folosi o imprimanta obisnuita.

Din acest punct de vedere, centrele de inchirieri au la dispozitie imprimante performante, laser, care pot scoate cateva zeci de pagini pe minut. Practic, o lucrare complexa sau continutul unei mape pentru invitati pot fi multiplicate pe loc, in doar cateva secunde, fara efort financiar prea mare si fara timpi de asteptare prea mari.

Din acest punct de vedere, companiile specializate iti ofera astazi pachete motivante la inchirierea dispozitivelor, axate pe nevoile tale. Cel mai simplu mod de inchiriere este pe durata determinata, fara un numar finit de coli imprimate. Cele mai atractive pachete promovate sunt insa cele care iti ofera un numar finit de coli, de obicei de cateva mii, pentru care vei avea asigurate o multime de facilitati.

Prima dintre acestea este data de transportul si instalarea imprimantei, dar fiind ca nu oricine se pricepe la asa ceva. Mai apoi vine instruirea personalului, de catre profesionisti, astfel incat sa valorifici imprimanta la capacitate maxima. In fine, ai asigurate consumabilele pentru cele doua sau trei mii de coli prestabilite. Iti mai trebuie motive pentru a apela la inchirieri imprimante?

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…