Pot lucra ca si un web designer?

0 Shares
0
0
0

In primul rand nu confundati web design-ul cu graphic design-ul. Este o conceptie gresita  si generala ca designerii grafici, datorita abilitatilor de grafica pe calculator, pot fi, de asemenea, designeri web si invers. Desi acest lucru ar putea fi adevarat in teorie, exista foarte putini profesionisti care practica acest lucru. Realitatea este ca proiectarea web este un domeniu complet separat de proiectarea pe hartie, avand propriul sau fler si expertiza.

Acestea sunt doua medii diferite, astfel incat publicul tinta si obiectivele unui site web sunt complet diferite comparativ cu designul grafic. Exista intotdeauna posibilitatea ca un designer grafic sa avanseze la nivelul unui designer web, odata ce el sau ea invata anumite abilitati tehnice, dar este foarte important sa nu presupunem ca un designer grafic va avea succes instantaneu atunci cand proiecteaza un site web.

Puteti incerca si niste tutoriale web design pe Howdodesign.com. Pentru succesul afacerii dvs. pe web, trebuie sa va angajati in domeniul proiectarii web si sa va specializati in acest domeniu. Deoarece designul grafic este o abilitate separata, poate doriti sa angajati un designer grafic specializat pentru anumite sarcini.

Lumea tehnologiei informatice se schimba aproape in fiecare zi, si pentru a tine pasul cu ea, un designer  web trebuie sa fie in concordanta tehnologica cu schimbarile din industrie. Gasiti un interval de ore libere al zilei dvs. de lucru si dedicati-o invatarii lucrurilor noi in domeniul dvs. Aflati ce este nou, ceea ce este trending si ceea ce a iesit din uz.

Daca nu doriti ca concurentii tai sa va intreaca, incercati sa invatati cele mai noi lucruri si aplicati-le in noile proiecte. O modalitate buna de a ramane la zi este prin a vedea ce este popular pe o piata tematica sau sablon. Prin monitorizarea temelor de top, puteti sa observati tendintele pe care clientii le aleg si ce alti designeri ofera.

Daca impartim factorii de succes ai unui web designer, abilitatile soft de web design pot fi una dintre cele mai importante. Asa cum am mentionat mai devreme, domeniul de web design continua sa se actualizeze intr-un ritm rapid. In fiecare zi exista o noua tehnica introdusa.

Chiar daca nu sunteti cel care programeaza aceste trucuri noi, un designer de succes trebuie sa invete si sa inteleaga cum sa aplice aceste tehnici destul de bine. In afara de alte abilitati de design de baza, este important sa aveti o intelegere completa pe subiecte cum ar fi cele mai moderne coduri HTML, CSS de cea mai buna calitate pentru cea mai buna compatibilitate cu browser-ul incrucisat, practicile inteligente de baza pentru optimizarea motorului de cautare, tehnicile UI Javascript si construirea unui site fundamental.  Avand doar o intelegere generala a acestor lucruri, puteti gasi, cu siguranta, o slujba buna sau clienti mai buni.

Experienta conteaza, uneori chiar mai mult decat calificarile sau aptitudinile tale. De asemenea, succesul unui web designer depinde foarte mult de experienta lui in domeniu. Fie ca este angajatorul dvs. sau potentialul dvs. client, oamenii sunt interesati sa cunoasca cat de multa experienta anterioara aveti, cu cate companii ati lucrat si la ce proiecte ati lucrat.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…