Probleme ale mufei Jack de alimentare

0 Shares
0
0
0

Atunci cand intentia ta este aceea de a cumpara un laptop, cu siguranta trebuie sa ai idee despre ce asteptari vei avea de la echipamentul respectiv. Cu siguranta nu poti sa iti cumperi un calculator second hand, si sa speri ca il poti folosi pentru gamming.

Ei bine, in functie de asteptarile pe care le ai de la echipament, va trebui sa studiezi cu o foarte mare atentie piata laptopurilor, si vei putea gasi si modele noi, si modele refurbished, dar si modele second hand, iar apoi, in functie de bugetul pe care il ai, iti vei putea alege laptopul potrivit pentru tine.

Va trebui insa, ca indiferent de ce model de laptop iti alegi, sa ai foarte mare grija de echipament, pentru ca si acestea sunt destul de sensibile si se pot defecta rapid.

Sunt o multime de laptopuri care au probleme in ceea ce priveste alimentarea, astfel ca utilizatorii vor cauta mufe Jack alimentare, pentru a-si inlocui mufa defecta cu una noua.

Aceste probleme de alimentare in cazul laptopurilor, apar de cele mai multe ori datorita unui mic defect al mufei jack DC, iar astfel din aceasta cauza, priza de putere sau chiar si pinii deteriorati ai conectorului de alientare, nu mai pot sa incarce echipamentul.

Conectorii de alimentare ai unui laptop pot sa se rupa in momentul in care cablul de alimentare este tras din neatentie, sau chiar si in mod repetat, pentru ca in acest fel se va pune o presiune pe priza de curent continuu, iar acest lucru poate sa cauzeze mari daune laptopului intr-un final.

Mufele pentru laptop, sunt elemente extrem de sensibile, care se pot desprinde foarte usor. Toate mufele de alimentare, mufa pentru sunet, mufa USB, mufa serial, mufa video, mufa firewire, sau orice alta mufe, sunt lipite direct pe placa de baza.

Incarcatorul sau adaptorul AC/ DC, are rolul de a asigura alimentarea echipamentului cu energie electrica, si in acelasi timp poate chiar sa incarce bateria laptopului.

Trebuie sa stii faptul ca este extrem de important sa folosesti incarcatorul corect pentru laptop. In cazul in care problema aparuta este de la mufa de alimentare sau de la cablu, atunci cu siguranta acestea pot sa fie schimbate fara probleme.

In acest caz insa, trebuie sa te asiguri ca iti cumperi o mufa care sa fie exact la fel cu aceea pe care ai de gand sa o inlocuiesti, sau un cablu identic cu cel pe care vrei sa il schimbi.

In cazul in care totul este in regula cu mufa noua, atunci nu iti mai ramane nimic altceva de facut, decat sa tai mufa cea veche, si sa lipesti mufa cea noua, si se pare ca problema este rezolvata.

In cazul in care nu te descurci sa faci acest lucru, cu siguranta poti ruga un prieten mai priceput sa te ajute, sau poti sa iti duci laptopul la service, iar expertii de acolo se vor ocupa de el.

Tot la service poti sa te duci cu laptopul si in momentul in care acesta prezinta orice alta problema, in afara de cea legata de alimentarea echipamentului.

0 Shares
You May Also Like
Ce este CRM?

Ce este CRM?

Managementul relatiilor cu clientii (CRM) este o tehnologie care este necesara pentru gestionarea tuturor relatiilor si interactiunilor companiei…