Probleme si rezolvari comune pentru Huawei P20 Pro

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai apreciate telefoane Huawei de pana acum a fost si inca este modelul P20 Pro, care in ciuda faptului ca nu mai este cel mai nou dispozitiv din gama de varf (aparand deja P30 Pro si P40 Pro), este inca un smartphone care face fata cu succes cerintelor utilizatorilor.

Cei mai multi dintre utilizatorii care au cumparat acest dispozitiv la sfarsitul anului 2018 sunt inca multumiti de el si acum in 2021, insa unii dintre ei s-au confruntat cu anumite probleme, iar in continuare vi le prezentam.

Ba chiar mai mult decat atat, in afara de probleme gasiti in acest articol si cele mai eficiente solutii pentru a rezolva problemele pentru aceste telefoane Huawei. Deci, sa incepem sa discutam despre acestea!

Problema: Microfonul nu functioneaza ca de obicei

Vorbiti la telefon cu un prieten pe Huawei P20 Pro, dar nu va intelege bine? Sau ati inregistrat un mesaj vocal prin WhatsApp, dar vocea dvs. nu este inregistrata? Va vom spune ce puteti face atunci.

Solutia 1: Reporniti smartphone-ul

De multe ori, metode simple pot fi suficiente pentru a rezolva o problema. Reporniti Huawei P20 Pro si sunati din nou prietenul. Poate ca s-a imbunatatit calitatea sunetului.

Solutia 2: Verificati permisiunile aplicatiei

Pentru ca aplicatiile sa poata inregistra mesaje vocale, fotografii sau videoclipuri pentru dvs., trebuie sa le acordati anumite permisiuni; acest lucru este valabil si pentru utilizarea microfonului. Deci, daca aveti o problema cu microfonul mai ales atunci cand utilizati WhatsApp, urmati calea „Setari | Aplicatii si notificari | Permisiuni”.

Selectati elementul „Microfon” si asigurati-va ca aveti autorizatie pentru aplicatie. Acest lucru este aratat de glisorul care ar trebui sa se aprinda langa intrarea pentru aplicatie. Alternativ, puteti dezactiva scurt glisorul inainte de a-l reporni cu o glisare spre dreapta.

Cu toate acestea, puteti dezinstala si aplicatia relevanta de pe smartphone si apoi o puteti descarca si instala din nou. Acest lucru ar putea rezolva si problema, cu conditia ca microfonul in sine sa nu fie deteriorat. In acest caz, cel mai bine este sa contactati producatorul.

Solutia 3: Actualizati sistemul de operare

Verificati in mod regulat daca Huawei a pus la dispozitie o noua actualizare software atingand „Sistem” in setari. Daca este disponibila o actualizare, ar trebui sa o descarcati si sa o instalati. Actualizarile remediaza adesea conflictele cunoscute din sistem.

Problema: Conexiunea WiFi este intrerupta in mod constant

Daca dispozitivul dvs. are probleme cu conexiunea WiFi, nu trebuie neaparat sa fie probleme cu routerul. Daca ati stabilit ca puterea semnalului este optima, conflictul poate fi ascuns in sistemul de operare al smartphone-ului.

Solutia 1: Opriti conexiunea de date celulare

Daca repornirea clasica a dispozitivului nu a ajutat, ar trebui sa dezactivati pentru scurt timp conexiunea de date mobile, daca este pornita. Uneori interfereaza cu reteaua WLAN.

Solutia 2: „Stergeti” conexiunea WLAN de pe smartphone

Daca conexiunea de date mobile nu este factorul perturbator, ar trebui sa eliminati complet conexiunea WLAN din Huawei P20 Pro: Navigati in setari la elementul de meniu „Wireless si retele”. Acolo puteti selecta WLAN si sterge conexiunea prin „Eliminare”. Apoi il configurati din nou.

Dupa cum se poate vedea, si aceste telefoane Huawei pot intampina probleme la fel ca orice alt smartphone de pe piata, in ciuda faptului ca au specificatii pentru gama de varf. Vestea buna insa este ca exista tot felul de solutii pe care le puteti pune in practica pentru a remedia pe cont propriu problema, fara a mai fi necesar sa va deplasati cu dispozitivul pana la service. In majoritatea cazurilor, aceste solutii functioneaza si telefonul poate fi folosit din nou.

0 Shares
You May Also Like