Recomandări pentru primul tău joc de airsoft

0 Shares
0
0
0

Dacă ai văzut în filme tineri care foloseau replici de arme să practice unul din cele mai tari sporturi, sigur ți-a atras atenția și vrei să încerci și tu. Airsoft este un joc cu tentă militară în care vei putea simula un conflict militar sau organiza un scenariu de joc la fel ca cele din jocurile de pe calculator.

Probabil că nu ai mai jucat până acum. Iată că ți-am pregătit câteva recomandări utile ce îți vor face tranziția la acest joc mai ușoară:

Participă la câteva jocuri ca spectator

Airsoft Bucuresti e un joc complex, de tip militar, în care adrenalina este la maximum. Dacă nu ai experiență e greu să gestionezi primele meciuri și nu vei înțelege nimic din ele. Pentru a fi destul de pregătit, mergi cu gașca la câteva meciuri din postura de spectator. În acest fel vei vedea cu ce se mânâncă acest sport și ce trebuie să faci pentru a face parte dintr-o echipă cu adevărat. În airsoft orice jucător e important pentru echipă așa că trebuie să știi cum îți ajuți coechipierii.

Invață regulile de joc

La fel ca orice sport, airsoftul are reguli clare. E extrem de important să cunoști distanța minimă de tragere, ce tip de arme folosești în funcție de teren, viteza maximă de lansare a bilei, sau alte aspecte care te vor ajuta să ieși nevătămat de pe teren. În caz că intri fără să cunoști regulile jocului, nu vei face altceva decât să joci haotic și să riști să îi rănești pe ceilalți.

Echipează-te corespunzător

La airsoft nu poți să mergi ca la bere. Aici trebuie să fii echipat adecvat pentru teren accidentat. Ai nevoie de o pereche de ochelari de protecție, bocanci militari și alte accesorii ce te vor ajuta să atenuezi șocul bilei pe piele.

Folosește arme închiriate până te prinzi cum se joacă

Nu te arunca să îți achiziționezi replici de arme înainte de a înțelege jocul. Mergi de câteva ori și închiriază armele cu care joci. În acest fel testezi mai multe tipuri de arme airsoft până vezi care e potrivită pentru tine. Ai numeroase modele și tipuri de alimentări pe care nu le vei înțelege până nu le testezi cu atenție în timpul jocului.

Nu folosi oriunde replicile de arme

Ai mare grijă să nu te expui cu replicile de arme în afara terenului de joc. Sunt reguli clare pentru a nu periclita siguranța celor din jur. Deși par neletale, folosite în condiții nepotrivite pot provoca răni grave, mai ales la ochi.

0 Shares
You May Also Like