Review Huawei Mate 10 Pro

0 Shares
0
0
0

Ca avem cu totii nevoie de un smartphone cat mai performant, este un lucru firesc al zilelor noastre, datorita numarului mare de aplicatii pe care trebuie sa le instalam pe telefon.

Avem nevoie de aplicatii precum Facebook sau Instagram pentru a comunica si a socializa cu prietenii virtuali. Avem nevoie de-asemenea de aplicatii precum Waze sau Google Maps, care vor fi partenerii nostrii de calatorie, si care ne vor duce la destinatie. Avem nevoie de aplicatii pentru fitness, si nu numai.

In aceste conditii, este firesc sa ne dorim smartphone-uri performante, la preturi decente, iar cele mai multe modele de telefoane Huawei, printre care si Mate 10 Pro se numara. In randurile care urmeaza, veti descoperi o scurta prezentare a acestui model de smartphone de la Huawei, si veti afla de ce reprezinta o alegere potrivita pentru dvs.

Dimensiunea si greutatea Huawei Mate 10 Pro

Carcasa Huawei Mate 10 Pro are o latime de 74.9 mm, o lungime de 154,2 mm si o grosime de 7,9 mm, dar si o greutate de 178 g. Comparativ cu alte telefoanele inteligente normale, dispozitivul se poate spune ca are o dimensiune destul de impresionanta.

Este usor de folosit datorita ecranului mare, si poate fi potrivit chiar si pentru a-l opera cu o singura mana.

Afisarea Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro are un ecran OLED cu o rezolutie de 1080 x 2160; si afiseaza imagini grozave chiar si in situatiile in care este aproape, si cand utilizati de exemplu VR.

Durata de viata a bateriei Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro are o capacitate a bateriei de 4000 mAh. Facand o comparatie cu telefoanele inteligente normale, trebuie precizat faptul ca acesta are o baterie destul de mare, si rezista suficient de mult timp incarcat, indiferent ca va jucati, va uitati la videoclipuri ascultati muzica sau socializati cu prietenii virtuali de pe Instagram sau Facebook.

Capacitatea de procesare a Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro utilizeaza procesorul HiSilicon Kirin 970 cu 2,4 GHz + 1,8 GHz × 8 (OctaCore). Capacitatea de memorie RAM a telefonului este de 6 GB. Cu un procesor cu performante destul de ridicate, are capacitate de procesare mai buna in comparatie cu alte telefoane din acelasi segment de piata.

Este greu de gasit situatii in care performantele sale lipsesc din perspectiva performantei procesorului. In plus, are mult mai multa memorie in comparatie cu telefoanele din acelasi segment de piata, in timp ce spatil de stocare este de-asemenea unul impresionant, si anume de 128 GB.

Camera foto Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro are o camera din spate cu 20 MP, suficient de performanta pentru a face fotografii de o calitate buna. Referitor la camera foto frontala, aceasta este de doar 8 MP, insa selfie-urile facute cu aceasta camera vor fi totusi suficient de clare pentru a putea fi incarcate pe retelele de socializare.

Luand asadar toate aceste lucruri in considerare, se poate spune ca pentru utilizatorii care folosesc in scopuri normale smartphone-ul, acest model de la Huawei reprezinta o alegere potrivita.

0 Shares
You May Also Like