Rochii ideale pentru silueta clepsidra

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca in momentul in care vine vorba despre rochii de seara, fiecare femeie isi doreste achizitionarea unei rochii elegante, care sa o ajute sa iasa in evidenta.

Trebuie mentionat insa faptul ca alegerea unei rochii trebuie facuta in functie de mai multe criterii importante, iar unul dintre acestea este fara indoiala forma corpului.

Privind forma corpului, exista mai multe tipuri de siluete, printre care si silueta clepsidra, despre care vom discuta in acest articol.

Asadar, daca acest articol le este dedicate femeilor care au silueta clepsidra, am putea incepe prin a mentiona faptul ca pentru ele sunt ideale acele rochii care urmeaza linia corpului.

Datorita faptului ca formele corpului sunt foarte bine proportionate pentru femeile care au o silueta clepsidra, cel mai bine ar fi ca acestea sa isi aleaga rochii ce urmeaza perfect si care pun in valoare linia siluetei.

In cazul acestor femei cu silueta clepsidra, rochiile bodycon sunt mai mult decat perfecte, iar purtatoarele acestor rochii vor arata pur si simplu minunat.

Rochiile feminine pot sa reprezinte alte solutii ideale pentru femei, mai ales daca discutam aici despre rochiile negre pentru silueta clepsidra. Formele unei astfel de siluete trebuie sa fie scoase in evidenta, asa ca nu trebuie purtata o rochie larga, pentru ca o asemenea rochie nu va scoate intr-un mod placut in evidenta corpul.

Tot in cazul femeilor cu silueta clepsidra, ideale ar mai fi si rochiile cloche, care pot crea un efect spectaculos, cu o alura vintage. Rochiile de acest gen le vor ajuta pe femei sa fie foarte apreciate, datorita siluetei lor.

Chiar si o rochie cu decolteul in V poate sa fie ideala pentru o silueta clepsidra. De fapt, o rochie de acest gen se poate potrivi de minune oricarui corp, iar o femeie cu o astfel de silueta, va avea si un bust suficient de mare, astfel incat sa poata opta pentru o rochie care sa aiba decolteul in V.

Acestea fiind spuse, am prezentat cateva exemple ideale de rochii pentru femeile care au silueta clepsidra.

Referitor la aceste rochii, femeile care isi vor indrepta atentia spre rochii de seara de culoare neagra, indiferent de modelul ales, cu siguranta vor iesi in evidenta prin eleganta rochiei, pentru ca negrul este o culoare eleganta.

Sunt si femei care considera ca au nevoie de rochii in alte culori, pentru ca rochiile negre sunt prea clasice, astfel ca aleg sa se orienteze spre alte culori atunci cand isi aleg piesele vestimentare.

O rochie ideala pentru o silueta clepsidra si nu numai, ar fi o rochie eleganta de culoare rosie, care va iesi rapid in evidenta.

Chiar si o rochie de culoare albastra ar putea reprezenta alegerea ideala pentru femeile cu o silueta clepsidra, insa culoarea violet ar fi una pur si simplu spectaculoasa.

Si pentru ca silueta clepsidra sa iasa si mai mult in evidenta, pe langa rochia de seara eleganta, cu siguranta trebuie ca femeile sa opteze si pentru cateva bijuterii elegante din aur, care pot completa tinuta.

0 Shares
You May Also Like