Seo de calitate in Moldova

0 Shares
0
0
0

SEO in Moldova este un subiect interesant. In zilele noastre, aproape totul in lumea noastra “reala” are un echivalent in lumea online. Folosim Google mai des decat intrebam oamenii reali ceva.

De fapt, de obicei ajungem sa punem intrebari oamenilor adevarati, abia dupa o cautare pe Google. De aceea, optimizarea site-urilor pentru motoarelor de cautare este atat de importanta, ca fapt general. Asadar, de ce este important SEO in Moldova?

Expertii spun ca e mai bine sa faci SEO local decat doar SEO (daca am putea folosi intr-adevar acest termen). Exista o multime de avantaje in utilizarea SEO local, deoarece motoarele de cautare incearca sa va ofere cele mai potrivite rezultate de fiecare data cand cautati ceva. Ei stiu unde va aflati in spatiu, in asa fel incat va ofera mai degraba optiunile cele mai apropiate (si mai potrivite) de care aveti nevoie.

Este o practica minunata, care va permite sa economisiti timp, deoarece nu va trebui sa eliminati singuri optiunile care sunt prea departe sau doar inadecvate. Anume aici intervine SEO local. Daca va aflati in Moldova, este firesc sa aveti nevoie de SEO in Moldova pentru a va optimiza site-ul.

Cu toate acestea, ce putem spune despre SEO in Moldova ca si notiune generala? Exista suficiente materiale cu care sa se poata lucra, cat de veche este aceasta practica si sunt oare suficienti specialisti pentru SEO in Moldova?

Mai intai de toate, exista cu adevarat materiale suficiente pentru a lucra in Moldova. In prezent, exista peste 25.000 de site-uri web cu extensia “md”. Peste 5000 de domenii au fost inregistrate sau reinnoite doar in 2016. Mai mult de 60% din aceste site-uri sunt detinute de agenti economici.

Asta inseamna ca aceste site-uri web nu sunt doar pentru distractie (ceea ce nu inseamna ca site-urile ”pentru distractie” nu au nevoie de SEO), asta inseamna ca acele site-uri trebuie sa prezinte produsele lor, sa gaseasca clientii potriviti si sa vanda. Sa vanda mult. Ei au nevoie de SEO cu siguranta, pentru a deveni cei mai buni in domeniul lor si pentru a gasi publicul potrivit intr-un timp scurt.

SEO ca o notiune nu este atat de vechi. Expertii spun ca a aparut prin 1997, cand era numit promovarea site-urilor, plasarea in motoarele de cautare, clasarea pe motorul de cautare, inregistrarea pe motoarele de cautare si pozitionarea in motoarele de cautare. Aceasta inseamna ca stim ce SEO de aproximativ 20 de ani. Desigur, asta inseamna ca SEO in Moldova este o practica destul de noua, dar acesta este doar un avantaj. Site-ul dumneavoastra are mai multe sanse sa devina cel mai bun, daca concurentii dvs. nu stiu inca ce este SEO.

Daca sunteti acum convins ca este nevoie de SEO in Moldova, probabil va intrebati daca exista specialisti SEO buni in aceasta tara. Sigur ca sunt, pentru ca am inteles deja aceasta necesitate si facem tot ce putem pentru clientii nostri. Deci, daca aveti nevoie de ajutor cu site-ul dumneavoastra, puteti sa ne contactati, pentru a cere o oferta sau un sfat.

0 Shares
1 comment
  1. Rețineți că optimizarea motorului de căutare necesită timp pentru a-și lucra magia. Nu veți experimenta beneficiile SEO peste noapte. De fapt, poate dura câteva luni pentru a vă bucura de rezultatele muncii grele.

Comments are closed.

You May Also Like
Ce este CRM?

Ce este CRM?

Managementul relatiilor cu clientii (CRM) este o tehnologie care este necesara pentru gestionarea tuturor relatiilor si interactiunilor companiei…