Sfaturi pentru amenajarea rafturilor

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca aveti rafturi paleti sau orice alt tip de raft este necesar sa stiti sa le amenajati si sa pastrati produsele in ordine.

Pozitionarea corespunzatoare a articolelor in rafturi si optimizarea raftului sau a spatiului de expunere pentru produse va crea si o circulatie coerenta in interioarele magazinelor si nu va defavoriza anumite zone sau nu va evita blocarea spatiului.

Pentru bauturile racoritoare se recomanda o sectiune modulara. Sistemul pentru design pentru comertul cu amanutul e o solutie pe module care e adaptabila sau scalabila si care ne va permite sa activam in mod eficient si constant in portofoliul de produse.

Acesta va utiliza module foarte discrete si reconfigurabile care pot sa fie produse ce se utilizeaza si se adapteaza tinand cont de nevoile de business pe care le au partenerii nostrii comercianti.

Sistemele modulare va ajuta sa creati un avantaj cat mai competitiv si durabil pentru retaileri pentru ca sunt combinate avantajele strategice, operationale si economice din standardizare cu cele care tin de personalizare. Sistemele de design modulare sunt benefice pentru cumparatori dar si pentru comercianti.

Un astfel de sistem va creste usurinta de a cumpara si e proiectat pentru a ajuta clientii sa gaseasca mai repede produsele dorite. De asemenea sistemele acestea asigura flexibilitatea dar si adaptabilitatea la suprafete de vanzare ale magazinului.

Fiind discrete, adaptabile si scalabile, modulele inlocuibile vor fi concepute pentru a ii ajuta pe comerciantii de mai multe tipuri si vin pentru a intampina nevoile lor de schimbare indiferent de dimensiunea pe care o are o afacere.

Aceste rafturi asigura si coerenta dar si un standard foarte inalt de calitate. Modul de proectarea si de fabricatie a modulelor si ingineria lor asigura punctul de activare de calitate.

Maximizarea vizibilitatii este asigurata tot de aceste rafturi si aceasta maximizare ne ajuta sa atragem cumparatori si sa le facem o selectie a produselor pe care le dorim.

Functionalitatea va evidentia portofoliul de marci care sunt selectate in zonele cheie din magazine. Frigiderele se vor afla de fiecare data in prima pozitie avand un aranjament unic pentru frigidere si rafturi care sa va stimuleze simturile.

Ea va mentine un standard optim pentru mercantizare pentru a ajuta descoperirea, accesul sau selectia.

Se ofera cumparatorilor acele informatii necesare pentru a lua decizii de cumparare. Va fi ghidata si facilitata mercantizarea produselor in mod corect. Sunt mentinute reci, la temperatura optima, produsele care sunt pentru consum imediat si se ofera totodata si un portofoliu mare de sortimente.

In magazinele cu mai multe sisteme de racire, frigiderul cel mai mare este utilizat pentru a obtine identitatea de brand a marcilor lider si indiferent de continutul altor frigidere acestea urmeaza sa utilizeze brandingul produsului principal.

Pentru magazinele care au doar un sistem de racire nu conteaza ce continut principal exista pentru ca frigiderul oricum va fi folosit ca si identitate de brand. Sistemele modulare utilizeaza cu succes identitatea vizuala pentru produsele principale.

Frigiderele si racitoarele pentru tejghea din magazin vor avea aceeasi identitate vizuala ca cea a produsului principal din panelul de preturi de la raft.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…