Sfaturi utile pentru curatarea eficienta a covoarelor

0 Shares
0
0
0

Copiii si animalele de companie creaza uzura suplimentara pe covoare. Desigur, animalele de companie varsa lucruri si au accidente, in timp ce copiii sunt predispusi sa alerge cu adidasi murdari, sa verse diverse substante si, in general, se joaca pe podea.

Aceste activitati pot contribui toate la murdarirea fibrelor si petelor. Daca sunteti o familie cu unul sau mai multe animale de companie si copii, veti dori sa va curatati profesional covoarele, impreuna cu indepartarea petelor, la fiecare trei luni. Pentru asta va recomandam servicii curatenie Turda.

Purtati pantofi in casa?

Incaltamintea aduce un plus de murdarie si resturi din casa. Cand dvs. si membrii familiei va plimbati cu pantofii in casa, murdaria se imprima in fibrele covoarei. Daca dvs. si familia dvs. purtati in mod obisnuit pantofii in casa, ar trebui sa va curatati covoarele profesional la fiecare trei luni.

Este important sa va amintiti ca obtinerea covoarelor dvs. curatate profesional duce direct la un mediu interior mai sanatos, precum si la un covor care sa arate frumos cat mai mult timp.

Cum se mentine un covor curat?

Covorul se poate murdari usor si rapid. Acest lucru il poate determina sa arate mai vechi decat este, sau chiar sa detina germeni si bacterii. Din fericire, exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a mentine un covor curat. Iata cateva moduri in care puteti face acest lucru.

Sfaturi utile pentru curatarea eficienta a covoarelor

Aspirati des

Cel mai bun mod de a indeparta murdaria, praful, acarienii si alergenii din covorul vostru este sa-l aspirati. In timp ce acest lucru poate parea evident, multe persoane aspira mai rar decat ar trebui.

Ar trebui sa aspirati zilnic zone cu trafic ridicat. Daca nu reusiti sa faceti acest lucru, toate aceste elemente pot fi incorporate in covor si mai tarziu pot fi greu de indepartat doar cu aspiratorul. Zonele de aspirare care nu primesc volume mari de trafic cel putin o data pe saptamana pentru a indeparta praful si alergenii.

Curatati lichidele imediat

Multe lichide pot pata un covor. Daca se varsa ceva pe covorul dvs., veti dori sa il indepartati imediat pentru a impiedica sa vi se intample acest lucru. Faceti intotdeauna o cautare pentru a afla cum sa eliminati cel mai bine scurgeile, pe baza a ceea ce sunt.

De exemplu, apa calda si sapunul pentru vase sunt foarte bune pentru lichidele grase, in timp ce peroxidul de hidrogen poate fi perfect pentru sange. Acest lucru va asigura ca tratati corect tipul de pata pe care il aveti si il indepartati.

Curatati profesional covoarele periodic

Ultima modalitate de a mentine un covor curat este de a-l curata profesional la fiecare 6-12 luni. Daca aveti copii, animale de companie sau aveti mult trafic, ar trebui sa le curatati profesional mai devreme de 6 luni. Curatarea profunda ajuta la eliminarea murdariei si a prafului inglobate. Iar apa calda si aburul ajuta la uciderea germenilor si bacteriilor, lasandu-va cu un covor curat.

Daca sunteti in cautarea unei companii  profesioniste de curatenie , contactati astazi personalul calificat de la Ideal-Cleaning.ro si bucurati-va de covoare curate.

0 Shares
You May Also Like