Solutii de depozitare intr-o fabrica de piese auto

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, in ultimii ani in tara noastra au inceput sa investeasca diferite companii cu capital strain, care au creat o multime de locuri de munca pentru cetatenii romani.

Ei bine, mentionam faptul ca foarte multe dintre firmele straine care isi desfasoara activitatea in tara noastra, activeaza in industria auto, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Exista de exemplu firme care creaza piese auto din tuburi metalice, cum ar fi conductele de frana ale masinilor, conducte care transporta diferite lichide, etc.

Exista de-asemenea firme straine care activeaza tot in industria auto, insa care in tara noastra creaza diferite alte componente, cum ar fi furtunele din cauciuc, furtune prin care se transporta antigelul sau diferite alte lichide.

Nu trebuie sa uitam nici firmele care creaza componente pentru circuitul electric al masinilor, si care isi desfasoara la fel activitatea in tara noastra.

Acestea sunt cateva exemple pentru a va ajuta sa intelegeti ca in tara noastra sunt fabricate piese auto pentru marii producatori din industrie. Se fabrica in Romania piese pentru Mercedes, piese pentru Volkswagen, piese pentru Audi, Skoda, Renault, Seat, Toyota, etc.

Ei bine, de mentionat este faptul ca in cadrul acestor firme este necesara depozitarea materiei prime, dar si a produselor finite care dupa ce trec de controlul calitatii urmeaza sa fie impachetate si livrate clientilor.

De mentionat este faptul ca foarte multe dintre firmele din tara noastra care isi desfasoara activitatea in industria auto si care produc piese auto, atunci cand au nevoie de cele mai bune solutii de depozitare, isi indreapta atentia spre Schoeller Allibert, de unde pot achizitiona diferite produse necesare depozitarii.

Containerele mari din plastic furnizate de Schoeller Allibert pot fi utilizate pentru transportul si depozitarea caroseriei, sasiului si componentelor mecanice destinate industriei auto.

Containerele mari pliabile Magnum Optimum reprezinta o solutie de ambalare mult mai eficienta comparativ cu containerele metalice utilizate anterior pentru aceasta aplicatie, motiv pentru care compania a decis sa extinda utilizarea acestora si in alte locatii.

Optimizarea spatiului

Schoeller Allibert a propus o alternativa la containerele metalice: containerul mare pliabil din plastic Optimum Magnum, cu dimensiunile 1200x1000x975 mm.

Aceasta solutie de ambalare este singura de pe piata certificata pentru o sarcina statica de 750 kg si este la fel de rezistenta si stabila precum containerele metalice, dar in acelasi timp mult mai usor de manipulat datorita greutatii proprii mult mai mici.

Optimizarea incarcarii camioanelor

Un alt avantaj important al noii solutii de ambalare il reprezinta capacitatea sporita a containerului din plastic. Intr-un container metalic puteau fi incarcate numai 78 de cadre tubulare din otel, pe cand Magnum Optimum oferta spatiu suficient pentru 98 de componente.

In plus, sunt eliminate pentru totdeauna problemele referitoare la murdarirea si ruginirea componentelor. Containerele Magnum Optimum asigura protectia impotriva prafului gratie peretilor plini, perfect netezi, si a capacului. Depozitarea in aer liber este mult mai usoara, gaurile de scurgere din baza containerului oferind protectie suplimentara impotriva umezelii.

Manipularea acestor containere este foarte usoara, montarea si demontarea putand fi efectuate foarte rapid, fara a fi nevoie sa se respecte o anumita ordine de pliere. Incuietorile sunt foarte usor de actionat, iar suprafetele netede faciliteaza curatarea si reduc riscul de ranire. Magnum Optimum ofera o flexibilitate mult mai mare comparativ cu vechile containere metalice.

Asadar, dupa cum se poate vedea containerele acestui producator pot reprezenta cea mai buna solutie atunci cand vine vorba despre depozitarea pieselor in cadrul unei fabrici de piese auto.

Atunci cand vine vorba despre depozitarea produselor finite sau a materiei prime care nu are un volum foarte mare, un bazin plastic poate reprezenta cea mai buna solutie.

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care il are un bazin sau un container din plastic este reprezentat de calitatea materialului plastic, care poate fi folosit ani de zile fara probleme.

In plus, plasticul nu se infoaie precum lemnul si nu rugineste precum metalul si nici nu are nevoie de o intretinere speciala, si nici nu sunt necesare anumite reparatii.

Tinand cont de toate aceste aspecte, putem spune ca este cat se poate de firesc ca este cat se poate de firesc ca in marile firme din industria auto si nu numai, sa se foloseasca asemenea produse de depozitare.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…