Stiati ca nepalezii doresc sa munceasca in Romania?

0 Shares
0
0
0

Romania, nu este una dintre cele mai importante puteri economice ale lumii, si nici macar ale Europei, insa este o tara in care se gasesc locuri de munca, iar cei care isi doresc sa munceasca, nu trebuie sa astepte mult pentru a-si gasi un job bun.

Cu toate acestea insa, exista inca multi romani care nu mai sunt dispusi sa lucreze in tara, ci isi doresc sa plece in Vestul Europei, acolo unde salariile sunt mai mari, iar calitatea vietii se spune ca este superioara.

In conditiile in care atat de multi romani aleg sa plece din tara, este dificil si pentru firmele cu capital romanesc, dar si pentru companiile multinationale, sa gaseasca personal. Daca va intrebati ce ramane de facut in aceste conditii, ei bine, exista solutii, iar in continuare veti afla despre ce este vorba.

Companiile care au nevoie sa angajeze personal, dar nu gasesc in Romania persoane dispuse sa munceasca, pot accesa https://www.jordanriver.eu/recrutare-forta-de-munca, pentru a lua legatura cu cea mai renumita agentie de recrutare a fortei de munca, pentru a le aduce forta de munca din Asia.

Da, ati auzit bine, exista atat de multe persoane de pe continentul asiatic, care isi doresc sa munceasca in Romania, iar JordanRiver le ofera aceasta posibilitate. Agentia recruteaza persoane din tari precum Vietnam sau Nepal (si nu numai), pentru a le oferi sansa sa lucreze in tara noastra.

Cel mai probabil va intrebati, care sunt motivele datorita carora, sunt dispusi nepalezii sa munceasca in Romania, si sa soseasca in tara noastra, tocmai de la capatul lumii. Ei bine, nivelul de trai extrem de scazut din tara lor, in comparatie cu nivelul de trai din tara noastra, ar trebui sa fie un raspuns suficient de bun.

Veti afla insa mai multe detalii despre acest subiect, in randurile care urmeaza. Cititi asadar de ce nepalezii isi doresc sa munceasca si sa traiasca in Romania.

Nepalul este o tara in care traiesc in prezent aproape 30 de milioane de oameni, insa peste 3 milioane dintre acestia, traiesc sub pragul saraciei, motiv datorita caruia, nepalezii isi doresc sa emigreze cat mai repede. Acesta este principalul motiv datorita caruia, isi doresc sa vina cat se poate de repede in Romania pentru a munci. Fireste, ar pleca si intr-o alta tara mai dezvoltata decat Nepalul, pentru a duce o viata mai buna. Aproape 80% din populatia Nepalului traieste in zonele rurale, iar dintre acestia, 75% lucreaza in sectorul agrar.

Datorita lipsei de finantare din intreaga tara, in Nepal, asistenta medicala adecvata este greu de gasit. Acesta poate fi un alt motiv datorita caruia, nepalezii aleg sa lucreze in Romania, unde exista atat de multe clinici medicale si spitale moderne, dar si medici foarte buni, care sunt specializati in toate ramurile medicinei.

Romania este considerata tara cu cea mai buna viteza la internet din lume, in timp ce in Nepal, internetul este extrem de greu de gasit. Noi avem internet chiar si in satele de munte, in timp ce ei nu au internet nici macar in marile orase.

Ca sa nu mai zicem de infrastructura, care este dezastruoasa. Nu este Romania o tara cu infrastructura de vis, nici vorba, dar suntem la un nivel colosal fata de Nepal. Deci, acestea sunt alte cateva motive datorita carora, foarte multe persoane isi doresc sa plece cat mai repede din Nepal.

Multi tineri nepalezi emigreaza, pentru a-si gasi de lucru deoarece economia agrara nu poate sustine populatia nepaleza. Barbatii care emigreaza pentru munca investesc in educatia copiilor lor. Sunt expusi la noi moduri de viata si aduc 25% din produsul intern brut din Nepal din strainatate oficial; desi, neoficial ar putea ajunge la 40%.

Asadar, dupa cum se poate vedea in randurile de mai sus, Nepalul nu este o tara cu un nivel bun de trai, iar majoritatea locuitorilor acestei tari se ocupa de agricultura. Dat fiind faptul ca, in tara este saracie, infrastructura dar si alte facilitati (servicii medicale, internet, etc.) lipsesc cu desavarsire, este firesc ca oamenii din Nepal sa isi doreasca sa emigreze, pentru a obine o viata mult mai buna.

La prima vedere, Romania, o tara europeana cu toate formele de relief, o tara cu munte si cu mare, o tara cu multe facilitati, suna foarte tentant pentru nepalezi, care de-abia asteapta ca JordanRiver sa recruteze persoane, pe care sa le aduca in Romania la munca.

Exista fabrici de exemplu din industria auto care au nevoie de personal, iar muncitorii asiatici adusi in tara de aceasta agentie de recrutare a fortei de munca, pot fi o solutie pentru ocuparea locurilor de munca libere.

Exista diferite alte industrii in care este nevoie de persoane care sa munceasca. JordanRivers, recruteaza persoane din diferite tari din Asia, pentru a le oferi sansa sa traiasca si sa lucreze intr-o tara mai dezvoltata precum Romania; dar ajuta si companiile, pentru ca le plaseaza forta de munca.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…