Te plictisesti alaturi ce prieteni? Iata 7 jocuri multiplayer pe care trebuie sa le ai!

0 Shares
0
0
0

Impreuna pe canapea, dar nu cu chef de o seara TV? Vei descoperi cele mai jos jocuri multiplayer pe care le poti juca impreuna pe smartphone sau tableta. Exista ceva pentru toata lumea!

In loc de clasicul joc de masa sau de carti, scoate-ti smartphone-urile si tabletele pentru o seara de joc interactiv. Distreaza-te cu familia si prietenii cu recomandarile de mai jos pentru cele mai bune titluri multiplayer pentru iOS si Android.

Daca ai proleme cu telefonul poti apela cu incredere la reparatii telefoane, un partener de incredere care iti mentine telefonul in cele mai une conditii tehnice.

Monopoly

Exista pur si simplu clasice care nu ar trebui sa lipseasca din nicio noapte de joc, iar Monopoly este unul dintre ele. Jocul de masa este, de asemenea, disponibil ca o versiune digitala si animata excelent, pentru iOS si Android.

Se poate juca jocul atat online, cat si offline cu mai multi jucatori. Cine va construi un hotel pe Schloßallee si va castiga bani cu tine?

Just Dance Now

Cine a spus ca noptile de joc trebuie sa aiba loc doar pe canapea? Ubisoft aduce pe smartphone genul jocurilor practice cunoscute de la diverse console . Jocul de dans Just Dance Now te duce in jos de pe canapea si sus pe ringul de dans din sufragerie.

Fiecare coleg dansator are nevoie de un smartphone in mana. De asemenea, ai nevoie de un ecran pentru a afisa jocul. Printre altele, este posibila o tableta sau un televizor cu Apple TV. Poti deja sa scuturi ringul de dans impreuna cu hiturile actuale.

Asfalt 8: Aerian

Daca intreaga familie are benzina in loc de sange, atunci Asphalt 8 este alegerea corecta. Deoarece jocul de curse cu ritm rapid si plin de actiune ofera si un mod multiplayer local. In aceasta, pana la opt jucatori pot concura unul impotriva celuilalt intr-o retea WiFi. In plus fata de numeroase masini, exista multe piste si moduri de curse diferite din care poti alege.

Badland

Chiar daca Badland are deja cativa ani si exista deja un succesor, titlul este inca o adevarata perla astazi. Deoarece, pe langa cele peste 100 de niveluri pentru un singur jucator , Badland ofera si un mod multiplayer local. In acest sens, pana la patru jucatori pe un singur dispozitiv (in mod ideal o tableta) permit micilor creaturi cu blana sa zboare prin zone bogate in obstacole. Poti juca unul impotriva celuilalt, precum si in modul cooperativ.

Super Stickman Golf 3

Aceasta aplicatie gratuita dovedeste ca minigolful nu este doar pentru vacanta de vara. Noodlecake te arunca pe tine si pe membrii familiei tale ca niste figuri in niste lumi nebune de mini golf , in care trebuie sa dai cu pumnul in diferite moduri cu cat mai putine lovituri.

Crossy Road

Crossy Road este un adevarat hit arcade pentru iOS si Android . Titlul se bazeaza pe principiul jocului Frogger si poate fi jucat si cu doi jucatori pe un smartphone sau tableta. O tableta iPad sau Android este cea mai buna alegere, pentru ca nu te impiedici reciproc cu mainile.

Mini Motor Racing

Un pilot de distractie asa cum figureaza in carte. In Mini Motor Racing, concurezi cu alti trei membri ai familiei cu o vedere de pasare peste piste de curse colorate. Distractia este inevitabila, mai ales ca dispozitivele pot fi conectate atat prin Bluetooth, cat si prin WiFi.

0 Shares
You May Also Like