Tipuri de cartuse de imprimanta

0 Shares
0
0
0

In momentul in care va cumparati o imprimanta, indiferent de marca si de model, aceasta vine la pachet cu cartuse de imprimanta originale, pe care le puteti folosi pana cand cerneala sau tonerul se termina.

Apoi, va trebui sa va indreptati atentia spre un magazin de specialitate precum Cartushop pentru a alege cartuse imprimanta. Aveti mai multe optiuni, dupa cum puteti vedea in randurile care urmeaza.

Cartuse originale de imprimanta

Acestea sunt consumabilele produse chiar de producatorul imprimantei. In zilele noastre, producatorii folosesc adesea tehnici foarte speciale pentru a realiza o interactiune optima de cerneala, hartie si hardware. In plus, brevetele speciale impiedica oferirea de alternative echivalente, ieftine.

In schimb, cartusele originale garanteaza cea mai buna compatibilitate cu imprimanta respectiva, desi cu costuri de imprimare foarte mari si preturi de pagina.

Cu cartusele originale de cerneala sunteti intotdeauna pe partea sigura. Producatorii acestor cartuse pot plati, de asemenea, scump. Imprimantele cu jet de cerneala ieftine sunt adesea aduse consumatorului prin intermediul magazinelor de electronice sau chiar prin intermediul unor discounteri si apoi realizeaza ulterior profiturile cu preturi ridicate pentru cartusul de imprimanta necesar.

Producatorii incearca de asemenea, sa mentina concurenta mica, plangandu-se impotriva producatorilor de alternative. Pana in prezent, toti producatorii majori de cartuse de imprimanta compatibile au fost adusi in instanta pentru a opri vanzarile. De cele mai multe ori, producatorii originali pierd aceste procese.

Prin urmare, ei si-au propus sa dea in judecata dealerii pentru a-i obliga sa renunte la cereri mari de daune-interese. Principalii producatori din Europa sunt HP, Brother, Canon si Epson. Producatori precum Lexmark si Samsung s-au retras deja de pe piata imprimantelor cu jet de cerneala.

Lexmark are in prezent doar stocuri reziduale de cartuse originale. Prin urmare, proprietarii de imprimante Lexmark sunt lasati doar cu cartuse reciclate pentru a raspunde nevoilor lor. Dar, de asemenea, sunt din ce in ce mai putin gasite pe piata, deoarece nu exista cartuse noi pentru reciclare.

Aici devine din ce in ce mai dificil sa cumparati cartuse de imprimanta ieftine online. Multi proprietari de imprimante Lexmark nu au de ales decat sa cumpere o imprimanta noua de la un alt producator.

Cartusele originale au preturi mai mari. Producatorul are drepturile sale de marca, campaniile de marketing, publicitatea si reducerile pentru tranzactionarea vanzarilor de imprimante finantate prin preturi ridicate pentru cartusele sale de imprimanta.

Acesta este dreptul lui. La acestea se adauga calitatea accentuata in mod repetat a produselor sale pentru imprimare si durata de viata mai lunga a dispozitivelor sale atunci cand se utilizeaza cartusele originale. Decizia ta este daca vrei sa crezi promisiunea acestor producatori.

Cartuse de imprimanta compatibile

Sunt functionale aceste cartuse compatibile laser, sunt legate de continut si, de obicei sunt calitative comparabile cu cartusele originale. Totusi, aceste cartuse de imprimanta sunt fabricate de alti producatori decat producatorul de imprimanta si sunt semnificativ mai ieftine decat produsul original.

Daca nu, acestea sunt caracterizate de obicei prin faptul ca tiparesc semnificativ mai mult decat originalul la acelasi pret. Economiile in comparatie cu cartusele de cerneala originale de la producatori pot fi considerabile.

Puteti obtine cartuse de cerneala ieftine si cartuse de imprimanta de la producatorii de marca, cum ar fi KMP, precum si alte produse ieftine, sub denumirea de piata proprie a cernelurilor de marca.

Cartuse de cerneala reciclate

Acestea sunt fabricate din cartuse de imprimanta originale imprimate. Aceasta metoda economiseste costuri enorme, deoarece materiile prime costisitoare au fost deja platite o singura data. Preturile sunt, de obicei, foarte bine sub noul produs. Din pacate, exista adesea razboaie de preturi care nu pot fi explicate decat cu cerneala de imprimanta ieftina, de calitate scazuta.

Cand comparati preturile, asigurati-va ca in cartusele de cerneala este utilizata cerneala de imprimanta de inalta calitate. Daca nu apare, intrebati, sunt banii si imprimanta dvs. Clientii sunt deseori dezamagiti de calitatea inferioara si cumpara din nou produse originale.

Cartuse de imprimanta ECO FRIENDLY

Acesta este numele folosite pentru cartusele de imprimanta care nu contin alergeni sau toxine defuzive. Acestea sunt cartuse de imprimanta care sunt umplute cu culori alimentare. Functionalitatea tehnica este aceeasi cu cea a unui cartus original.

Doar atunci cand imprimati fotografii pe hartie simpla, trebuie sa va compromiteti calitatea. Este important sa aveti in vedere daca doriti absolut sa imprimati fotografii cu un luciu ridicat sau preferati sa faceti fara a dezamagi substante chimice.

Tehnica de cerneala unica

Pentru imprimantele care lucreaza cu o singura metoda de cerneala, culorile si negrul au propriile lor rezervoare de cerneala. Avantajul este ca trebuie schimbate doar culorile goale. De regula, aceste imprimante functioneaza cu un cap de imprimare permanent, care primeste cerneala imprimanta de la rezervoarele de cerneala printr-un sistem de umplere de cerneala.

Acest lucru face ca imprimanta sa fie mai scumpa deoarece necesita o tehnologie mai complexa pentru cerneala imprimantei, dar cartusele de imprimanta sunt semnificativ mai ieftine, deoarece sunt doar rezervoare de cerneala fara tehnologie.

Cartuse color cu mai multe camere

Imprimantele care lucreaza cu aceste cartuse de imprimanta constau de fapt numai din suporturi pentru cartusele pentru capul de imprimare si tehnologia de gestionare a hartiei. Tehnologia de imprimare se afla direct pe cartusul de imprimanta in sine, care are un cap de imprimare integrat.

Acest lucru face in mod natural, fabricarea unui astfel de cartus de imprimanta mult mai scump decat fabricarea unui cartus cu rezervor pur. Acesta este desigur marele dezavantaj al acestei tehnologii. Avantajul este ca aveti intotdeauna un cap de imprimare nou in dispozitiv dupa schimbarea cartuselor.

Nu exista produse compatibile pentru aceste imprimante. Ca o alternativa la produsul original scump, raman doar cartuse de imprimanta reciclate.

0 Shares
You May Also Like