Top 9 sfaturi pentru parașutişti începători

0 Shares
0
0
0

Parașutismul este un sport de aventură grozav, dar poate fi dificil, când eşti începător, să știi ce ai de făcut. Iată câteva sfaturi pentru începători care vă vor ajuta să începeţi cu dreptul.

Discutați cu parașutişti experimentați despre cel mai bun loc pentru a învăța

Parașutiştii sunt o categorie de oameni extraordinar de prietenoasă și vor fi întotdeauna mai mult decât bucuroși să ofere sfaturi noilor veniți care încep să facă parașutism, inclusiv despre cele mai bune locuri în care să mergeți pentru a învăța să faceți parașutism.

Ascultaţi tot ce are de spus un parașutist experimentat

Primul salt cu parașuta poate fi o experiență descurajantă, dar acest lucru este firesc. Nu uitați niciodată că fiecare parașutist pe care îl întâlniți a fost și el o dată începător, așa că nu vă fie teamă să cereți sfaturi.

Dormiţi bine și nu beţi alcool înainte de cursul de paraşutism

Trebuie să fiţi în formă mentală și fizică bună pentru a urma orice pregătire pentru parașutism, deoarece există o mulțime de informații de asimilat. Înainte de a participa la curs, asigurați-vă că sunteți bine odihnit și evitați să beți timp de câteva zile, deoarece veți avea nevoie de toate simțurile funcționale!

Nu vă grăbiți și cumpărați toate echipamentele

Toate echipamentele de care aveți nevoie ca începător vă vor fi furnizate. Odată ce v-ați calificat ca parașutist, puteți încerca apoi diferitele discipline sau stiluri de parașutism înainte de a investi în echipamentul de care aveți nevoie pentru a progresa în acest sport.

Urmăriți câteva filme despre parașutism

Nu vorbim despre filme de la Hollywood, ci de documentare reale despre parașutism – acest lucru vă va ajuta cu adevărat să știți la ce să vă așteptați și să faceți întreaga experiență mai puțin descurajantă atunci când aveți prima încercare.

Așteptați-vă la un nivel ridicat al zgomotului

Cei mai mulți dintre noi am călătorit în străinătate în vacanță sau în interes de afaceri, dar aeronavele în care zburăm de obicei sunt bine izolate de zgomotul extrem pe care îl generează motoarele. Când săriţi cu paraşuta, zgomotul dur de la motoare care vine prin ușa deschisă a aeronavei poate fi descurajant – fiți pregătit pentru asta și blocați-l.

Vizitați un tunel de vânt înainte de a face parașutism

Tunelurile de vânt oferă o oportunitate minunată de a căpăta rapid abilitățile de parașutism și sunt un mediu grozav în care să înveți. În medie, progresul pe care îl veți realiza în timpul unei sesiuni de zece minute în tunelul de vânt va fi echivalent cu a fi finalizat 50 de salturi solo!

Experimentați tehnici de parașutism

Odată ce ați devenit un parașutist solo calificat, încercați fiecare dintre diferitele discipline disponibile. Unii oameni se vor bucura de sărituri solo, de gimnastică în aer sau de sărituri ca parte a unei echipe de formare.

Concentrați-vă pe săritura dvs

Cel mai important sfat atunci când începeți în parașutism este să vă concentrați asupra săriturii. Când veţi face prima dvs săritură de skydiving, un milion de gânduri vă vor trece prin cap. Concentraţi-vă doar pe un singur gând… tot ceea ce contează este să obțineţi o poziție stabilă de „arc” atunci când ieșiţi din avion. Pe măsură ce vă apropiaţi de ușă, la asta ar trebui să vă gândiţi pentru a vă bucura de saltul perfect.

0 Shares
You May Also Like