TOP cele mai versatile piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

0 Shares
0
0
0

Modul în care alegem să ne îmbrăcăm și prin urmare garderoba pe care o deținem reprezintă un detaliu important al cărții noastre de vizită. Fiind cu toții diferiți, bineînțeles că stilurile fiecăruia se pot diferenția prin tot soiul de elemente, dar până și în ceea ce privește îmbrăcămintea, există câteva reguli de bază. Aceste reguli se referă la câteva piese vestimentare care te pot salva din diverse situații și pe care, ca femeie, este bine să le ai în șifonier.

În continuare vei putea citi despre câteva obiecte vestimentare versatile și care îți vor face viața mai ușoară!

Sacoul

Știm cu toții că un sacou impune eleganță și seriozitate. Întrucât ne confruntăm cu o mulțime de momente și evenimente în viață, sacoul este binevenit în garderoba oricărei domnișoare/doamne. Un sacou într-o culoare simplă sau neutră este cea mai bună variantă, dar chiar și un sacou mai îndrăzneț, într-o nuanță jucăușă, poate aduce un plus vizual unei ținute. Ai un interviu? Aruncă un sacou pe tine și deja te vei prezenta altfel. Ieși cu o prietenă la cafea? Poți purta un sacou colorat și astfel vei ieși în evidență și vei atrage privirile admiratoare ale oamenilor.

Cămășile simple

Cămășile simple sunt, totodată, elemente indispensabile pe care orice femeie ar trebui să le aibă în dulap. Deși acestea vin într-o mulțime de culori, astăzi vorbim strict de cele simple, albe sau poate albastru deschis, acestea fiind cele mai populare. Purtând o cămașă, vei avea o prezență elegantă. Această cămașă se poate asorta într-o mulțime de moduri: poți opta pentru un look elegant și atât, și atunci vei apela la o fustă, de asemenea, elegantă, sau poți purta o pereche de blugi casual, iar prezența cămășii va aduce un aer controlat ținutei.

Paltonul

Deși este o piesă vestimentară sezonieră, paltonul este îndrăgit de numeroase femei. Acestea apelează la paltoane pentru eleganța și confortul acestora. Cel mai important aspect atunci când vine vorba despre un palton este accesorizarea lui. Unele doamne îl asortează cu bijuterii speciale, iar altele se mulțumesc cu o eșarfă colorată îndrăzneț. Paltoanele vin, și ele, în diferite forme și culori, dar un palton simplu negru este extraordinar de folositor în dulapul fiecărei femei.

Rochia neagră simplă

Nu există o femeie pe această lume care nu are o rochie neagră simplă, potrivită pentru tot soiul de ocazii și evenimente. Și nu întâmplător! Această rochie, fiind atât de versatilă, se poate purta în numeroase moduri, ceea ce o face foarte importantă în orice garderobă.

Salopeta

O salopetă te poate salva atunci când vrei o ținută specială și comodă, dar nu știi cum să o creezi. Spre exemplu, o salopetă pentru damă, mulată, din lycra, poate fi asortată cu atât de multe tipuri de pantofi, iar acest lucru îi schimbă total înfățișarea. Dacă alegi să o porți cu pantofi sport, vei transmite un aer relaxat, de plimbare, pe când, dacă ești îndrăzneață și asortezi salopeta cu o pereche de pantofi cu toc, ținuta va reuși să arate mult mai elegant și interesant.

În concluzie, pentru a te putea bucura de ținute interesante și ușor de creat, este important să ai în garderobă câteva piese vestimentare versatile, care sunt de nelipsit!

Sursă foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like