Tot ce trebuie sa stiti despre camera Huawei P40 Pro

0 Shares
0
0
0

Pentru persoanele care au nevoie de un smartphone de ultima generatie, cu siguranta un telefon mobil Huawei P40 Pro poate fi o optiune foarte interesanta, dat fiind faptul ca dispune de specificatii cu adevarat impresionante.

In ceea ce priveste designul, putem spune ca acesta este unul dintre cele mai atractive telefoane de pe piata, si fara doar si poate, cel mai frumos telefon mobil scos pe piata de catre Huawei pana la momentul scrierii acestui articol.

Cand intram insa in detalii si incepem sa discutam despre modelul P40 Pro, nu putem decat sa spunem ca acesta pur si simplu impresioneaza datorita fotografiilor pe care le poate face. Atunci cand vine vorba despre camera foto de exemplu, acest telefon mobil Huawei este fara doar si poate, unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piata.

Pentru a va convinge de acest lucru, am creat acest articol care contine informatii foarte interesante despre camera telefoanelor Huawei P40 Pro, deci in mod evident trebuie sa cititi pana la final, pentru ca veti afla multe lucruri cool despre aceste gadgeturi uimitoare.

Huawei P40 Pro poate vedea in intuneric

De remarcat in mod deosebit este calitatea camerei Huawei P40 Pro la disciplinele fotografiilor cu lumina slaba, zoom si focalizare automata. Producatorul si-a echipat camera cu un senzor extrem de mare de 1 / 1,28-inch, care capteaza multa lumina si, la fel ca predecesorul sau, functioneaza conform principiului RYYB.

In combinatie cu diafragma f / 1.9 si camera cu timpul de zbor cu perceptia adancimii, aceasta asigura inregistrari deosebit de bune la lumina ambientala scazuta. Cu modul de noapte, camera lumineaza foarte bine in intuneric.

Zoom 5, 10 si 50x

In modul zoom, teleobiectivul de 12 megapixeli cu zoom optic de cinci ori intra in joc. Mai ales in zoom hibrid de 10 ori si zoom digital de 50 de ori, ajuta la furnizarea acestor camere cu imagine optica sta-bil-i-sa-tion . Cu cat mariti mai mult, cu atat este mai greu sa scuturati. In conditii de lumina ambientala slaba, o comparatie cu camera puternica a predecesorului arata ca Huawei a echipat acum si teleobiectivul din P40 Pro cu un senzor RYYB.

Focalizare automata extrem de rapida

Huawei a modificat, de asemenea, focalizarea automata in ultimul an. Asa-numitul „Autofocus Octa PD” al Huawei P40 Pro functioneaza extrem de fiabil chiar si in conditii de lumina ambientala slaba si in timpul inregistrarilor video in miscare. Potrivit DxOMark, este chiar unul dintre cele mai rapide si mai bune focalizari automate care au fost testate pana acum.

O imbunatatire fundamentala este ca focalizarea automata poate folosi acum informatii din toate punctele de imagine pentru a obtine rezultatul optim. Acest lucru ar trebui sa dea roade mai ales atunci cand sunt surprinse imagini cu subiecti in miscare rapida – de exemplu la evenimente sportive.

Camera Huawei P40 Pro este o dezvoltare semnificativa in comparatie cu camera deja foarte puternica a modelului anterior. Cu toate acestea, exista un risc mai mare pentru pozitia de top in clasamentul camerelor la mijlocul anului 2020. Apoi, cu Huawei P40 Pro Plus, va aparea o varianta si mai buna a smartphone-ului premium.

Sa nu credeti insa ca, acest telefon mobil Huawei impresioneaza doar la capitolul camera foto si cam atat, pentru ca va inselati. Totul este la superlativ la P40 Pro de la Huawei, incepand de la spatiul de stocare la memoria RAM, de la baterie la procesor, iar exemplele pot continua.

In aceste conditii, este firesc ca utilizatorii sa isi doresca un telefon mobil Huawei P40 Pro cat mai repede posibil, pentru a-l folosi in diverse scopuri.

0 Shares
You May Also Like