Tot ce trebuie sa stiti despre marketingul de continut

0 Shares
0
0
0

Content marketingul consta in toate activitatile de marketing care se concentreaza pe crearea si partajarea informatiilor. Ar trebui sa faca parte din fiecare strategie SEO, dar este, de asemenea, cruciala pentru branding. Ideea marketingului de continut este ca schimbul de informatii valoroase este o modalitate foarte buna de a atrage un public si de a construi un brand.

Blogging-ul este una dintre cele mai cunoscute moduri de a face marketing de continut. In acest post, vom explica ce este marketingul de continut, de ce marketingul de continut este important pentru SEO si cum trebuie sa infiintati o strategie de marketing pentru continut. Toate informatiile sunt preluate de la www.smartseopack.com.

Ce este marketingul de continut?

Schimbul de informatii valoroase gratuit este esenta comerciala a continutului. Publicul vostru va beneficia de informatii si va percepe  compania voastra ca expert intr-un anumit domeniu. In cele din urma, expertiza voastra va fi motivul pentru care oamenii vor cumpara produsele sau serviciile voastre.

La Yoast, marketingul de continut este unul dintre principalele lucruri pe care le facem. Impartasim cunostintele noastre. Noi scriem despre SEO pe blogul nostru si impartasim acest lucru pe Social Media si in buletinul nostru informativ. Si, desi ar putea parea contradictoriu, impartasirea cunostintelor noastre are un efect foarte pozitiv asupra vanzarilor cartilor electronice si a cursurilor. Publicul nostru ne percepe ca experti (probabil datorita blogului pe care il scriem) si sunt dispusi sa plateasca bani pentru a obtine mai mult din aceste cunostinte.

Scrierea continutului este un aspect cheie al optimizarii motorului de cautare. Google citeste textul, indexeaza textul si si il ordoneaza. Daca faceti corect marketingul  de continut, veti scrie o multime de lucruri legate de termenii pe care ii cauta audienta voastra.

Site-ul vostru va aparea din ce in ce mai des, pe masura ce scrieti mai multe postari pe blog. In general, clasamentele  vor creste, atunci cand veti incepe sa faceti marketing de continut. Si, toti acesti noi vizitatori sunt potentiali cumparatori. Deci, in plus fata de cresterea traficului, marketingul si continutului ar putea creste si vanzarile.

Asigurati-va ca va ganditi la continutul de baza atunci cand creati o noua strategie de marketing pentru continut. Ar trebui sa aveti aproximativ 4 sau 5 articole care sunt de nepretuit pentru voi, compania voastra si publicul. Aceste articole ar trebui sa fie posturi informative sau pagini. Cand ati scris aceste articole (si, bineinteles, puteti adauga lucruri si le puteti schimba in timp!).

Ar trebui sa scrieti multe alte postari pe blog despre subiecte similare cu aceste articole de fond. Asigurati-va ca, totusi, scrieti fiecare dintre aceste blog-uri noi dintr-un alt unghi sau despre o alta subtopica. Si nu uitati sa va conectati toate blogurile la articolele de baza de pe site-uri.

Va recomandam sa va bazati continutul de marketing pe tehnici cat mai noi si cat mai moderne. De asemenea, recomandarea noastra este aceea de a nu face reclama mincinoasa in tot ce tine de marketing pentru ca va puteti pierde credibilitatea in fata clientilor pe care ii aveti.

0 Shares
You May Also Like