TREI moduri prin care să îți transformi total outfiturile elegante

0 Shares
0
0
0

Odată cu trecerea anilor, moda suferă transformări, apărând noi trenduri sau unele din trecut care au fost reactualizate. Însă, pentru ca o ținută elegantă să aibă un plus și să iasă în evidență, are nevoie fie de diverse artificii vestimentare, fie de accesorii. De altfel, accesoriile, printre care poșetele și bijuteriile, pot deveni cele mai bune „prietene” ale doamnelor și domnișoarelor. Totodată, și bărbații pot adopta stiluri diverse și ținute elegante, împodobite cu bijuterii masculine. Dacă ți-ai pus în gând să îți transformi outfiturile, atunci trebuie să descoperi câteva moduri inedite pe care le-ai putea aborda. În cele ce urmează, vei afla câteva aspecte de care ai putea ține cont.

Iată câteva moduri pe care le-ai putea lua în considerare, atunci când vrei să îți transformi ținutele elegante:

  • Mai înainte de toate, trebuie să te decizi asupra ținutei elegante pe care dorești să o porți și în ce context. De exemplu, dacă vrei să mergi la un eveniment privat, atunci ai putea aborda o salopetă cu o deschizătură în V în zona pieptului și cu mâneci scurte. Însă, dacă dorești să transformi total ținuta vestimentară, designerii recomandă să abordezi zona accesoriilor. Un inel supradimensionat sau brățările din aur de la bb-shop.ro ar putea reprezenta accesoriile de care ai nevoie, pentru a-ți pune ținuta în valoare. De altfel, poți alege și un colier finuț sau un set de inele din aur sau argint, în funcție de preferințele personale. Nu uita faptul că există o regulă esențială, atunci când vine vorba despre ținutele speciale pentru evenimentele private. Și anume faptul că ar fi indicat să nu exagerezi cu accesoriile, pentru a nu oferi impresia unei ținute încărcate.
  • De asemenea, pe lângă bijuteriile pe care le porți, specialiștii în domeniu recomandă să plusezi la ținuta elegantă cu o poșetă cu cristale mici sau la un clutch sclipitor care să se potrivească cu încălțămintea. Dacă vrei ca ținuta vestimentară să aibă un echilibru stilistic și cromatic, ar fi indicat să nu te îndepărtezi de nuanțele pe care le porți. De exemplu, la o salopetă neagră cu volănașe ai putea purta o brățară din aur, un inel subțire, o poșetă de mână cu barete strălucitoare și o pereche de tocuri negre. Dacă vei purta o rochie lungă, cu dantelă neagră, atunci ai putea opta pentru un colier la baza gâtului și o pereche de cercei cu forme geometrice. De altfel, nu uita să alegi o coafură care să îți lase la vedere bijuteriile.
  • Pe de altă parte, pentru a-ți pune în valoare o ținută elegantă, ai putea opta pentru diverse artificii stilistice. De exemplu, dacă alegi să porți o poșetă la ținuta ta, atunci poți lega în zona baretei diverse lanțuri sau o eșarfă cu model deosebit, pentru a o scoate în evidență. Totodată, ai putea apela și la un artificiu ce ține de înfrumusețarea corporală. De exemplu, dacă porți o rochie decoltată în zona umerilor si a bustului, ai putea alege să îți aplici un spray cu particule sclipitoare pe piele, lucru ce va pune în valoare ținuta.

Construirea unei ținute corecte și găsirea echilibrului cromatic sunt două aspecte importante. În plus, purtarea unor bijuterii din aur sau argint, dar și a perlelor sau a celor care au pietre semiprețioase ar putea transforma total un tablou stilistic. Nu uita să porți haine care îți oferă confort și siguranță.

Sursă foto: Pexels.com

0 Shares
You May Also Like