Trucuri de stil: Cum să adaugi un strop de personalitate cu ajutorul cămășilor în carouri

0 Shares
0
0
0

Cămașile în carouri sunt un clasic al garderobei bărbătești, dar pot fi, uneori, greu de accesorizat. Cu toate acestea, prin adăugarea câtorva elemente cheie, poți transforma o cămașă în carouri într-o piesă deosebită și plină de personalitate. În continuare, îți prezentăm patru aspecte de care ar trebui să ții cont atunci când vrei să adaugi un strop de personalitate prin cămășile în carouri.

Iată ce trebuie să ai în vedere dacă dorești să asortezi o cămașă în carouri în mod corespunzător

Alegeți culorile potrivite

Când alegi o cămașă în carouri, este important să ții cont de culorile principale. Încercă să alegi o cămașă care are culori care se potrivesc cu restul garderobei tale și care îți pun în valoare tonul pielii. De exemplu, dacă ești blond și ai o piele deschisă la culoare, poți alege o cămașă în tonuri de albastru, gri și maro. În general, culorile neutre sunt cele mai bune opțiuni, pentru că sunt foarte ușor de combinat cu alte elemente vestimentare, indiferent de ocazie.

Combinarea carourilor cu alte elemente vestimentare

Pentru a crea un stil personal, poți combina o cămașă în carouri cu alte elemente vestimentare, cum ar fi pantalonii și jacheta. Dacă vrei să adaugi un strop de eleganță, alege o pereche de pantaloni într-o culoare neutră, cum ar fi maroul, negrul sau bejul. Dacă vrei să ai un look casual, poți purta o cămașă în carouri cu o pereche de jeanși sau cu pantaloni camel.

Combinarea texturilor

O altă metodă prin care poți adăuga personalitate unei cămăși în carouri este să combini texturile. Poți asorta o cămașă în carouri cu un pulover tricotat sau cu o jachetă din piele. În plus, poți adăuga un strop de inedit prin adăugarea unui curele de piele sau a unei eșarfe. Mai mult decât atât, dacă îți dorești un produs calitativ și de durată, îți poți alege modelul preferat din colecția de cămăși pentru bărbați de pe site-ul Massini.ro, care îți pune la dispoziție o varietate largă de modele și culori.

Accesorizarea

Accesorizarea este un element important atunci când vine vorba de adăugarea personalității unei cămăși în carouri. Poți alege o pereche de pantofi eleganți sau o curea care va accentua culorile cămășii. Poți opta, de exemplu, pentru o curea maro din piele naturală sau pentru o pereche de pantofi negri. În plus, poți completa outfit-ul cu o pereche de ochelari de soare sau cu un ceas elegant.

În concluzie, adăugarea unui strop de personalitate unei cămăși în carouri poate fi o provocare, dar cu ajutorul acestor trucuri, vei putea să înfrunți această provocare cu ușurință. Alege culorile care îți pun în valoare trăsăturile și asortează carourile cu texturi și elemente vestimentare care îți reflectă personalitatea. În plus, nu uita să adaugi accesoriile potrivite care să completeze outfit-ul tău.

Sursă foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like