Trucuri seo pe care trebuie sa le cunosti

0 Shares
0
0
0

In momentul in care esti detinatorul unui site web, cu siguranta iti doresti ca acesta sa aiba un trafic cat mai mare, pentru ca doar in acest fel, va avea si o clasare cat se poate de buna in paginile cu rezultate oferite de catre motoarele de cautare.

Trebuie mentionat insa faptul ca sunt o multime de factori negative, care influenteaza clasarea site-ului tau pe o pozitie fruntasa in motoarele de cautare, iar acesti factori trebuiesc indepartati intr-un fel sau altul, pentru ca site-ul sa nu mai fie afectat.

Va trebui sa cunosti cateva trucuri seo foarte importante, care cu siguranta iti vor fi de mare ajutor, si care te vor ajuta sa iti urci site-ul acolo unde iti doresti.

Cuvintele cheie din continutul articolelor seo, au un rol foarte important in clasarea site-ului tau in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare, asa ca va trebui sa te gandesti foarte bine la o lista cu aceste cuvinte, pe care mai apoi sa le plasezi cat mai bine in articole.

In primul rand, poti sa plasezi cuvintele cheie in tag-ul titlului, care este unul dintre tagurile cele mai importante. Intr-un astfel de tag trebuie neaparat infiltrate un cuvant cheie, iar tag-ul titlului trebuie sa fie scurt, de maxim 6 – 7 cuvinte.

Cuvintele cheie pot sa fie plasate foarte bine si in URL, iar plasarea acestora acolo va fi o idee foarte buna, insa in situatia in care in text nu ai cuvinte cheie, atunci cuvintele din URL trebuiesc inlocuite cu cuvinte cheie din pagina web.

Deasemenea, tot referitor la cuvintele cheie, este important sa tii cont de densitatea acestora in continutul unui articol existent pe pagina web. Cu siguranta daca vei discuta cu un specialist seo, vei afla ca aceasta densitate a cuvintelor cheie in cadrul unui articol seo, trebuie sa fie cuprinsa undeva intre 3 si 7% pentru cuvintele cheie principale, si undeva intre 1 si 2% in ceea ce priveste cuvintele cheie secundare.

In situatia in care densitatea acestor cuvinte cheie principale este de mai mult de 10%, atunci site-ul este suspect, si seaman cu o adunatura de cuvinte cheie, decat cu un text natural.

Cuvintele cheie pot sa fie plasate si in anchor text, datorita faptului ca acest lucru este considerat ca fiind un vot de incredere asupra site-ului respectiv.

Deasemenea, tot referitor la cuvintele cheie, trebuie mentionat faptul ca acestea pot sa fie foarte bine plasate si in metataguri, si deasemenea este important de amintit faptul ca se poate opta pentru folosirea unor expresii pe post de cuvinte cheie.

Cu siguranta, plasarea intr-un mod inteligent a cuvintelor cheie in cadrul unui articol seo, reprezinta doar un simplu truc seo, insa in momentul in care vrei sa iti pozitionezi cat mai bine site-ul in motoarele de cautare, vei urma si alte trucuri.

Deci, din ce se vede, atunci cand faci optimizare seo, ai mult de munca, insa in mod evident, rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar site-ul tau va fi pozitionat foarte bine in paginile motoarelor de cautare.

0 Shares
You May Also Like
Ce este CRM?

Ce este CRM?

Managementul relatiilor cu clientii (CRM) este o tehnologie care este necesara pentru gestionarea tuturor relatiilor si interactiunilor companiei…