Tu ce faci cand ai nevoie de bani?

0 Shares
0
0
0

Odata si odata, fiecare dintre noi am trecut prin anumite momente in care am avut nevoie urgenta de o anumita suma de bani, insa de care nu am dispus, iar din acest motiv am fost nevoiti sa cautam tot felul de solutii pentru a face rost de banii necesari cat mai rapid.

Unii aleg sa se imprumute de la parinti pentru ca nu vor ca prietenii sa stie ca trec prin momente mai delicate din punct de vedere financiar, in timp ce altii care apeleaza la ajutorul parintilor insa acestia nu ii pot ajuta, aleg sa ceara bani cu imprumut de la prieteni sau de la rude.

Pe langa faptul ca deja te afili intr-o situatie neplacuta in momentul in care ai nevoie de o suma de bani si de care din pacate pentru tine nu dispui, ar fi si mai jenant sa ceri ajutorul unor cunostinte iar acestea sa nu te imprumute.

Poti avea cunostinte care sa te imprumute, insa este din ce in ce mai greu ca in zilele noastre cineva sa iti ofere bani cu imprumut. Poti sa ai si cunostinte care sa nu te imprumute datorita faptului ca nu au bani, dar totodata poti avea si cunostinte care in ciuda faptului ca au bani, sa nu isi doreasca sa te ajute din diferite motive, iar tu sa te simti prost mai apoi ca ai apelat la ajutorul lor.

Ei bine, nu trebuie sa dramatizezi pentru ca poti sa gasesti mai multe variante prin care sa iti poti face rost rapid de banii de care ai nevoie.

De exemplu poti sa cauti amanet telefoane si sa iti amanetezi unul din telefoanele pe care nu le mai folosesti, sau de ce nu poti sa amanetezi si alte obiecte de valoare pe care le detii insa de care nu ai neaparata nevoie.

Cu siguranta iti vor fi evaluate corect bunurile, iar mai poi in schimbul lor vei primi imprumutul si tu iti vei putea rezolva problemele, fara a mai stii prietenii si alte cunostinte ca ai apelat la o casa de amanet.

Cu siguranta nu este o idee rea sa apelezi la o astfel de casa de amanet pentru ca iti vor fi imprumutati banii de care ai nevoie, si odata ce ti-ai achitat datoria iti poti ridica telefonul, bijuteriile, autoturismul sau orice altceva ai amanetat.

Este important sa stii ca un contract de amanet se incheie pe o perioada de 30 de zile, insa aceasta perioada se poate extinde fie pe termen determinat, fie pe termen nedeterminat, in functie de valoarea imprumutului solicitat de catre client.

Daca de exemplu tu iti amanetezi un telefon mobil, dupa cum am mai spus, durata conactului de amanet va fi de 30 de zile, insa in cazul in care tu deja ai reusit sa iti aduni banii necesari pentru achitarea datoriei, vei putea merge la casa de amanet pentru a-ti achita datoria si totodata pentru a-ti recupera bunul amanetat.

Chiar daca din diferite motive multi oameni evita sa isi amaneteze bunurile, in cazul in care nu prea ai alta solutie, ar fi bine sa apelezi si tu la aceasta varianta fara teama, pentru ca daca iti vei achita datoria iti vei recupera bunul amanetat fara nici o problema.

0 Shares
You May Also Like