Un troller pentru visele tale

0 Shares
0
0
0

Vacantele mi le achizitionez de obicei din timp. Undeva in luna februarie, dedic un weekend pentru tot restul anului, un weekend in care, in functie de preferinte si datele pe care le am la dispozitie pentru concediu, aleg ceea ce imi place, la preturile pe care mi le permit.

Incerc o combinatie intre calitate si destinatie, intre bani si placere. Prima data cand am ajuns in Belgia, mi-a sarit pe aeroport in ochi, un troller tare dragut. Am aflat apoi ca facea parte din gama de trollere Bric’s si l-am gasit la Valigeria.

Este important ca atunci cand pleci in vacanta sa iei cu tine obiecte de necesitate, insa este la fel de important sa lasi loc in bagaje si pentru eventualele sesiuni de cumparaturi. Eu una prefer sa cumpar rochii sau tricouri.

Am senzatia ca vin de fiecare data cu un aer nou, ori noutatea este cea care ne da aripi si ne poarta cu curiozitate catre urmatoarea zi. Peste tot pe unde am calatorit, imi ies in cale cele mai frumoase rochii. Uneori ma gandesc la faptul ca ma asteapta doar pe mine, sa imi zambeasca, sa imi arate cat de frumoasa sunt in ele. Prefer verdele.

Am citit undeva ca inseamna speranta, ca aduce viata si primavara vesnica. E important sa porti macar in suflet o raza din soarele primaverii, indiferent ce anotimp este de fapt atunci cand pleci in vreo calatorie. Verile sunt cele mai dragute.

Trollerul meu este si mai vesel si mai usor. Poarta amprenta firelor de nisip si ciripitul de pasari. Poarta dragostea zborului si pune parca accentul pe fiecare zambet.

In luna februarie, atunci cand eu imi fac planurile de vacanta pentru tot restul anului stiu cat de importanta este agenda, cat de important este un troller incapator, de calitate, pe care sa il folosesc cu placere. Si mai cunosc si faptul ca niciun anotimp nu dureaza la nesfarsit, cum dupa noapte vine intotdeauna o zi. Doar asa am invatat sa ma bucur de tot ceea ce este in jurul meu. Tu cand iti achizitionezi vacanta la care doar visezi sa pleci de atat de multa vreme?

0 Shares
You May Also Like