Unde gasesc parcare ieftina in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane care urmeaza sa paraseasca tara de pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, cauta parcare ieftina Otopeni, iar in continuare vom vedea ce solutii pot gasi cei aflati in aceasta situatie.

Asadar, prima varianta pentru cei care cauta un loc de parcare in Otopeni pentru perioada in care vor fi plecati din tara, este parcarea aeroportului. De aici, cei aflati in cauza trebuie doar sa coboare din masina si sa intre in aeroport pentru check – in si pentru a se imbarca.

De precizat insa este faptul ca aceasta este cea mai aglomerata parcare din Otopeni, in conditiile in care toata lumea isi doreste sa ajunga cu masina pana la aeroport. Mai mult decat atat, cei care intentioneaza sa parcheze aici se vor confrunta cu o aglomeratie infernala, lipsa locurilor de parcare poate fi deasemenea o surpriza neplacuta, asa ca multi soferi din aceste motive incep sa caute alte variante mult mai atractive.

Toti cei care intentioneaza sa mearga cu masina personala la aeroport, au acum posibilitatea de a masa masina sa stationeze atata timp cat vor fi plecati din tara, intr-o parcare privata din Otopeni, care se afla la o distanta cat mai scurta de aeroport.

In prezent exista mai multe parcari private in apropierea aeroportului, ceea ce pentru persoanele care intentioneaza sa paraseasca tara cu avionul, aceasta este o veste foarte buna, pentru ca au mai multe alternative.

De exemplu, cei care trebuie sa isi lase masina intr-o parcare privata in apropiere de aeroport, Airport Parking poate reprezenta cea mai buna solutie, iar in continuare vom vedea si care sunt motivele pentru care am facut aceasta afirmatie.

In primul rand, aceasta parcare se afla la o distanta de doar 3 minute de mers cu masina de aeroport, asa ca se va ajunge foarte repede de la parcare la aeroport, si inapoi de la aeroport la parcare. Acesta poate fi un avantaj in fata altor parcari, aflate la o distanta mai mare fata de aeroport.

Parcarea este imprejmuita, asa ca nu poate nici o persoana neautorizata sa patrunda in parcare pentru a pune in pericol siguranta masinilor. Aceasta parcare este pazita non-stop de catre agenti de securitate foarte bine pregatiti, ceea ce inseamna ca proprietarii masinilor nu au de ce sa isi faca griji privind siguranta masinilor lasate in parcare.

De-asemenea mentionam faptul ca aceasta este o parcare monitorizata video, ceea ce inseamna ca se filmeaza si se inregistreaza tot ceea ce misca in parcare. Chiar si in cazul foarte putin probabil ca un individ sa patrunda in parcare, acesta va fi filmat pe camera si identificat in cel mai scurt timp.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca in ceea ce priveste conditiile de siguranta, proprietarii de autoturisme care intentioneaza sa calatoreasca in strainatate si care au de gand sa isi lase masina intr-o asemenea parcare, nu au practic nici un motiv de ingrijorare privind siguranta masinii.

Tinand cont de toate aceste detalii, cel mai probabil va asteptati ca preturile privind taxa pentru parcare sa fie foarte mari, insa spre suprinderea dvs. lucrurile nu stau chiar asa.

Pentru a va face o idee, precizam faptul ca prima zi de parcare se taxeaza cu 40 de lei. Pentru doua zile in care masina va stationa in parcare va fi nevoie de achitarea unei taxe de 50 de lei.

Incepand cu cea de a treia zi, si pana la ziua 31 a lunii se va achita o taxa de 6 lei pe zi; o taxa mult mai mica decat tariful altor parcari private pentru ziua de stationare.

La Airport Parking aveti chiar posibilitatea de a parca masina pe termen lung, iar in cazul in care urmeaza ca aceasta sa stationeze in parcare o perioada de timp mai mare de 31 de zile, veti putea solicita o oferta, si cu siguranta veti avea de platit o suma mai atractiva de bani.

Asadar, daca intentionati sa parasiti tara cu avionul, de pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, tinand cont de toate detaliile amintite anterior, putem spune ca solutia cea mai atractiva este aceea de a va lasa masina la Airport Parking, unde veti plati o taxa foarte mica de parcare, iar masina se va afla in siguranta.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…