Unde parchezi cand pleci cu avionul de pe aeroportul din Otopeni?

0 Shares
0
0
0

In fiecare zi, o multime de cetateni romani si nu numai, calatoresc cu avionul de pe aeroportul din Otopeni. Persoanele care calatoresc de pe acest aeroport fie calatoresc intern, spre orase precum Cluj – Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Sibiu sau Targu – Mures de exemplu, fie calatoresc in strainatate.

Oamenii aleg sa calatoreasca atat intern cat si extern cu avionul deoarece este mult mai rentabil din punct de vedere al timpului, pentru ca in 3 ore de exemplu cei care pleaca din Otopeni ajung pana in Spania.

In schimb, cei care isi doresc sa plece intr-o calatorie in Spania, plecand cu masina vor ajunge in aproximativ doua zile si jumatate, sau chiar trei zile, in functie de localitatea din care pornesc si localitatea in care isi doresc sa ajunga.

Ei bine, tinand cont de faptul ca este mult mai avantajos din puct de vedere al timpului zborul cu avionul, foarte multa lume pleaca in vacante si in calatorii interne sau externe cu avionul de pe aeroportul din Otopeni.

Persnaoene care calatoresc cu avionul, cu siguranta trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a ajunge in timp util la aeroport.

In acest caz exista persoane care aleg sa mearga cu masina lor de acasa si pana la aeroport, si sa isi lase masina parcata in parcarea aeroportului pentru o zi, doua, trei, o saptamana sau pana cand se intorc din calatorie.

Aceasta idee este una cat se poate de buna, astfel incat persoanele care merg cu masina personala la avion nu mai trebuie sa astepte ajutorul nimanui.

Problema poate aparea in cazul in care parcarea aeroportului este plina, iar sansele ca acest lucru sa se intample sunt destul de mari, dat fiind faptul ca discutam despre cel mai mare aeroport al tarii.

Cei care intampina o asemenea problema cu siguranta trebuie sa gaseasca o solutie rapida pentru a-si parca autoturismul, insa din fericire pentru ei se gasesc mai multe parcari private in zona aeroportului.

Bine, bine se gandesc cei care trebuie sa isi lase masina intr-o parcare in Otopeni, dar ce fac cu bagajele, si cum ajung la aeroport?

Ei bine, trebuie precizat faptul ca exista parcari private in zona din apropierea aeroportului Otopeni, care le asigura clientilor transport gratuit cu autocarul pana la aeroport, astfel incat acestia sa ajunga in timp util, si sa nu fie nevoiti sa isi transporte bagajele.

Un amanunt care conteaza foarte mult si care este neaparat sa fie amintit in acest articol este acela ca parcarile de acest gen care se afla in apropierea aeroportului, sunt foarte sigure, deoarece sunt si monitorizate video, dar sunt si pazite de catre agentii unei firme de paza.

Asadar, persoanele care au de gand sa calatoreasca cu avionul si care isi lasa masina intr-o astfel de parcare pana cand se intorc din calatorie, pot sa fie foarte linistiti deoarece masina lor se va afla in siguranta, si se vor putea intoarce dupa ea la orice ora din zi sau din noapte.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…