Vrei un job în care să câștigi din imaginea ta? Angajează-te la Heylux!

0 Shares
0
0
0

Sigur îți place să te aranjezi, să arăți bine. E normal să fie așa, pentru că lucrul ăsta ne face viața mai frumoasă ca femei. Te-ai gândit însă vreodată că ai putea să câștigi și bani din asta? Hai să-ți explic cum!

Mai întâi, hai să ne cunoaștem! Sunt Claudia, PR la Heylux, cel mai mare studio de videochat din Iași. Și e plăcerea mea să-ți spun cum poți să schimbi viața în bine ca model. O să vezi că e mai simplu decât crezi.

Mai întâi, merită să știi că treaba noastră la Heylux este să-ți punem frumusețea în valoare. Echipa e 100% feminină, deci poți avea încredere deplină în noi. Mai ales că avem peste 10 ani experiență în domeniul ăsta.

Bucură-te de machiaj gratuit zilnic

Pe scurt, videochatul premium înseamnă să oferi unor membri de pe net niște experiențe cât mai plăcute. Totul e virtual, online. N-o să te întâlnești niciodată în realitate cu acei oameni.

Ce înseamnă aceste experiențe plăcute? În primul rând, un aspect fizic cât mai atractiv. În privința asta, la Heylux îți dăm tot sprijinul de care ai nevoie. În primul rând, prin serviciul gratuit de make-up.

În fiecare zi, colegele de la Departamentul de make-up îți oferă machiaje profesioniste înaintea programului. Se adaptează la nevoile tale, la tipul de rol pe care vrei să-l joci în fața camerei video.

În felul ăsta, poți să fii sigură că arăți senzațional din prima secundă în care te văd admiratorii tăi. La fel, când colegele mele de la Departamentul Foto-Video Heylux îți fac poze sau filme. Serviciu pe care îl primești de asemenea în mod gratuit.

Partea asta de look te avantajează enorm în jobul ăsta. Din experiență îți spun că același model poate să facă doar 1.000 de dolari într-o lună sau să câștige 4.000 de dolari lunar. Diferența făcând-o doar calitatea machiajului.

Contează deci enorm să fii aranjată așa cum ai nevoie, în acord cu camera în care lucrezi, cu setarea luminilor. Totul e gândit în detaliu, la fel cum ne ocupăm și de ținutele tale. Îți explicăm exact ce te avantajează mai mult, ce te pune mai bine în valoare.

Câștigi bani doar prin look și conversații

Imaginea ta ca femeie contează în videochat la fel ca în viața reală. Și când ieși într-un club sau să bei o cafea e nevoie să fii aranjată dacă vrei să faci impresie. Totul contează: de la pantofi, unghii, păr, buze.

Totodată, esențialele sunt și conversațiile. Din nou, e la fel ca în viața reală. Felul în care vorbești cu cineva, ritmul și subiectul discuțiilor îi pot face pe oameni să fie mai interesați de tine.

Și în privința asta, la Heylux te ajutăm foarte mult. Avem o echipă de 14 trainere care îți dă tot sprijinul necesar. Oricând vii să lucrezi la studio, ziua sau noaptea, colegele mele îți spun cum să abordezi un membru și cum să-i răspunzi ca să ți-l faci fidel.

Așadar, succesul în videochat ține de o combinație unică: imagine și interacțiune. Sunt sigură că o să te adaptezi rapid la stilul ăsta de job. Mai ales că te ajutăm tot timpul să faci progrese rapid.

În plus, o să înceapă să-ți placă ce faci. Asta observ la foarte multe modele noi. Prima dată sunt un pic timide, apoi prind curaj. Și, în câteva săptămâni, le văd relaxate, tot mai încrezătoare în forțele lor.

La fel de bine o să fie și în cazul tău. Poate acum te gândești dacă e un job potrivit pentru tine sau nu. Dar, în scurt timp, o să te gândești că ar fi fost bine să te angajezi mai devreme. Mai ales că vin și banii.

În medie, un model de videochat din Iași câștigă la Heylux între 200 și 2.715 lei pe zi. Cu doar 8 ore lucrate pe zi și 2 zile libere pe săptămână. Prin imagine și conversații. Sună bine, așa e? Hai să ne auzim la telefon și începem o colaborare profitabilă pentru tine!

Contact studio videochat Iași Heylux

Tel: 0744 337 711

0 Shares
You May Also Like